ΓΑΣ Μενετών: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο 2ο run Karpathos!

ΓΑΣ Μενετών: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο 2ο run Karpathos!

 

Σε πανηγυρικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή κοντά στους 500 δρομείς και 100 εθελοντές ολοκληρώθηκε το 2ο Runkarpathos στις 1 Ιουνίου 2024. Αριθμός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ολοκλήρωσε με επιτυχία μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του αθλητισμού στην Καρπαθο !!

Εδώ λοιπόν οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν, πίστεψαν και βοήθησαν ώστε αυτό το γεγονός να πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρόνια !

Ευχαριστούμε τον Κ.Ιωαννη Παπά και το υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής καθως η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής».

Ευχαριστουμε τον ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και τον Πρόεδρο Κ .Ζηκα και τον ομάδα του για την έκδοση προκήρυξης του αγώνα και την βεβαίωση καταλληλότητας χώρου διεξαγωγής αγώνων. Ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε !!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καρπαθου για την συνδιοργάνωση και την οικονομική στήριξη του Runkarpathos, τον Δήμαρχο Κ.Φελλουζη και όλη την ομάδα του που στάθηκαν στο πλευρό μας καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας!!

Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για την συνδιοργάνωση και την οικονομική στήριξη που παρειχαν στον αγώνα.

Ευχαριστούμε την Έπαρχο Καρπαθου-Ι.Ν Κάσου Κ. Νικολαιδου για την στήριξη της καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας!!

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Καρπαθου, το Νοσοκομείο Καρπαθου και το Λιμεναρχείο Καρπαθου καθώς ή βοήθεια τους ήταν καθοριστική στην ομαλή λειτουργία των αγώνων!!

Είμαστε ευγνώμων για όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς οι επιχειρήσεις του νησιού άνταποκριθηκαν στο κάλεσμα μας και έδωσαν άλλη βαρύτητα σε όλη την διοργάνωση!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και κόπιασαν μαζί μας για να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!! Για άλλη μια φορά εισασταν η ψυχή του αγώνα!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάμε σε όλους τους δρομείς , μικρούς και μεγάλους που πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου για άλλη μια χρόνια στο RunKarpathos και απέδειξαν ότι υπάρχει μέλλον στο νησί μας στον δρομικό αθλητισμό !!!

Σας ευχαριστουμε εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του συλλόγου και τον εθελοντών δρομέων!! Σας περιμένουμε στο επόμενο RunKarpathos 2025!!!

Δελτίο τύπου

3.6.2024

Καρπαθιακα Νέα