ΓΑΣ ΜΕΝΕΤΩΝ για το 2ο run Karpathos: "ΠΟΙΟΝ να πρωτοευχαριστήσουμε;;;;;"

ΓΑΣ ΜΕΝΕΤΩΝ για το 2ο run Karpathos: "ΠΟΙΟΝ να πρωτοευχαριστήσουμε;;;;;"

ΠΟΙΟΝ να πρωτοευχαριστήσουμε;;;;;

Μετά από αρκετή σκέψη καταλήξαμε ότι η απάντηση είναι απλά και συνοψίζεται με μια λέξη : ΚΑΡΠΑΘΟΣ , ευχαριστούμε την ΚΑΡΠΑΘΟ!!!!!

Τα μέλη του ΓΑΣ Μενετων και οι εθελοντές δρομείς θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους τα Καρπάθιους που μας στήριξαν εντός και εκτός Καρπαθου !!!

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κ. Φελλουζη και την νεανική δυναμική ομάδα του Δήμου Καρπαθου, τον Ιωάννης Χαλκιάς, τον Anastasios G Milios, τον Stathis Garefalakis, την Marianna Gera, τον Nikolaos Protopapas, την Θεοχαρουλα Δημάρχου και φυσικά τον Μανώλη Ρήγα, και τον Τζίμη Γεργατσουλη που στήριξαν το γεγονός αυτό οικονομικά και εθελοντικά !!

Ευχαριστούμε την Επάρχου Καρπαθου ΙΝ Κάσου Κ. Popi Nikolaidou που έχει σταθεί δίπλα μας από την πρώτη μέρα σε αυτό το υπέροχο αγώνισμα , και οικονομικά και θεσμικά και εθελοντικά , και μέχρι τελευταία μέρα λύναμε μαζί προβλήματα και εμπόδια !!

Ευχαριστούμε τους Καρπαθιους Αθλητές και Αθλήτριες που ελαβαν μέρος στο Run Karpathos, και όλους αυτούς που ήρθαν απο μακρυά για να συμμετεχουν. Ειμαστε βέβαιοι ότι τα έπομενα χρόνια θα έχουμε περισσότερες διακρίσεις ατομικές και συλλογικές απο το νησί μας !!! Συνεχιστε δυναμικά 💪

Ευχαριστούμε τις Καρπαθικες Επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλάι μας σε αυτό το τεράστιο Αθλητικό Γεγονός και με τις χορηγίες τους μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και να αναδείξουμε ακόμα πιο πολύ το όμορφο νησί μας!!!

Ευχαριστούμε τους Καρπαθιους Εθελοντές μας, που έφτασαν φέτος τους 100, τεράστια η συμμετοχή σας , η συνεισφορά σας!! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που μοιραστήκατε μαζί μας την αγωνία, την οργάνωση, την κόπωση , και την τελικη χαρά του αποτελέσματος !!! Μας δείξατε ότι το αγαπάτε το Runkarpathos και μας δίνεται δύναμη να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια !!Ευχαριστουμε και τις οικογένειες όλων όσων προετοιμάστηκαν για την οργάνωση καθώς δεν ήταν εύκολη. Ευχαριστούμε και τους Συλλόγους που στάθηκαν στο πλευρό μας!!

Ευχαριστούμε λοιπόν την ΚΑΡΠΑΘΟ , γιατί η Κάρπαθος δεν είναι το χώμα και η θαλασσα, η Κάρπαθος είναι οι Άνθρωποι της , η φιλοξενεία και η ζεστασιά τους, η δοτικότητα τους και η αγάπη τους για το νησί μας!!! Και το αποτέλεσμα φάνηκε χθες στο μεγαλύτερο Αθκητικο Γεγονός του νησιού , το Runkarpathos!!!!

Πολλά ευχαριστώ όμως αξίζουν και σε φορείς εκτός Καρπαθου , Ο Κ.Ιωαννης Παπας και την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής για την οικονομική στήριξηii is στο Runkarpathos. Ευχαριστούμε το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδ/σου για την οικονομική στήριξη στο Runkarpathos. Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Καρπαθου για την άψογη συνεργασία και το κλείσιμο των δρόμων . Ευχαριστούμε το λιμεναρχείο Καρπαθου για την χορηγία των κιγκλιδωμάτων !! Ευχαριστούμε το Νοσοκομείο Καρπαθου για την παροχή ασθενοφόρου και ιατρών κατά μήκος της διαδρομής !! Ευχαριστούμε την πολεμική αεροπορία για την παροχή ιατρού !! Ευχαριστούμε όλους εσάς που βοηθήσατε ώστε να μπορεί το RUNKARPATHOS να γίνεται κάθε χρόνο !!!

Χωρίς όλους εσάς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό !!!

Η Κάρπαθος είναι οι άνθρωποι της , και όλοι μαζί πιο δυναμικά του χρόνου να συμμετάσχουμε σε ένα Αθλητικό γεγονός που μοναδικός σκοπός μας είναι να ΕΝΩΝΕΙ !!!

Πάμε δυναμικαααα έρχεται τον RUNKARPATHOS 2025 next year 💪💪💙💙

Σας ευχαριστούμε

ΓΑΣ ΜΕΝΕΤΩΝ

Δελτίο τύπου

2.5.2024

Καρπαθιακά Νέα

Μπορεί να είναι εικόνα ‎2 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎Blue tar Fer METROPOLITAN ROSFITAL TEGA 成 KRRPRTHOS ARPATHOS IOAN ZATÓPI &M ARCHIECTS eitay PHYSIC! NOHUMAN ISUMITED KAyPA KA PA HOS ATUREVALIEY ราิหร 34 345G OPATHOS NOPPATHOS ARIS RISRUNNERS RUNNERS عمع RUN RUNKARPATHOS 40 KARPATHOS GAS Menetan‎"‎‎