Τον Γιώργο Η. Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε ο ΓΑΣ Μενετων για την παραχώρηση του κτηρίου

Τον Γιώργο Η. Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε ο ΓΑΣ Μενετων για την παραχώρηση του κτηρίου

Με ανάρτηση του στο Facebook ο ΓΑΣ Μενετών ευχαριστεί τον Γιώργο Η. Χατζηγεωργίου για την παραχώρηση του κτηρίου στον οποίον διαμορφώθηκαν τα νέα γραφεία του συλλόγου:

“Με την πρόσφατη προσέλευση του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Γ.Α.Σ. Μενετών «Αναγέννηση» ξενάγησε τον Γιώργο Η. Χατζηγεωργίου στα νέα γραφεία του συλλόγου μας στο ιστορικό οίκημα του στο κέντρο του χωριού μας, το οποίο μας παραχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη όταν του το ζητήθηκε με εις μνήμην του παππού και της γιαγιάς του Χατζή και Ηρώς Χατζηγεωργίου.

Θέλουμε και επίσημα πλέον να τον ευχαριστήσουμε για την γενναιόδωρη αυτή πράξη του που μας δίνει τη βάση να ονειρευόμαστε ακόμα καλύτερες μέρες για την κοινότητα των Μενετών και του αθλητισμού της.

Σαν γνήσιος Μενετιάτης, ο Γιώργος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το νέο Δ.Σ. και ασπάστηκε με μεγάλη αγάπη το όραμα μας για την «αναγέννηση» τόσο του αθλητικού συλλόγου αλλά και του χωριού μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που πέραν από την παραχώρηση της περιουσίας του ο Γιώργος θα βρίσκεται δίπλα μας στην επίτευξη και υλοποίηση περαιτέρω στόχων του συλλόγου μας, προσφέροντας απλόχερα την εμπειρία και την τεχνογνωσία του σε θέματα branding, διαδικτυακού marketing και πολλά περισσότερα, με σκοπό να μας βοηθήσει να εκμεταλλευτούμε την δύναμη του διαδικτύου ώστε να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στους συμπατριώτες μας στα πέρατα της υφηλίου.

Τόσο ο Γιώργος όσο και εμείς οι ίδιοι, θέλουμε να καλέσουμε όλους τους συμπατριώτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα κ. Χατζηγεωργίου και όλων όσων προσέφεραν έστω και λίγο στον ιερό αυτό σκοπό μας και να βρεθούν δίπλα μας στο μέλλον, ούτος ώστε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές του χωριού μας ένα κοινωνικό έργο αντάξιο της ιστορίας των Μενετών και του αθλητικού μας συλλόγου.”

10.5.2023

Καρπαθιακά Νέα