Γεραπετρίτης: «Υπάρχουν λόγοι να πάει η χώρα σε εκλογές, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότεροι να μην πάει» (audio)

Γεραπετρίτης: «Υπάρχουν λόγοι να πάει η χώρα σε εκλογές, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότεροι να μην πάει» (audio)

Ο κ. Γεραπετρίτης σχολίασε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να οριστεί υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών

Ο υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 Fm και τόνισε ότι «είναι αντιθεσμική η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα να ζητά από τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει εκλογές και να ορίσει υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών».

Για το αν θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές ο κ. Γεραπετρίτης είπε πως η κυβέρνηση συνεχίζει να εργάζεται κανονικά και ότι δεν έχει ειπωθεί τίποτα για πρόωρη εκλογική αναμέτρηση.

Σημείωσε πως δεν προβλέπεται από πουθενά η ύπαρξη υπηρεσιακού υπουργού ενώ είπε πως εάν δεν προέρχεται από το κόμμα εξουσίας δημιουργούνται ζητήματα.

Δήλωσε επίσης πως σε περίπτωση που υπάρξει υπηρεσιακή κυβέρνηση, τότε όλα τα κόμματα θα δείξουν απόλυτη υπευθυνότητα.

Ο κ. Γεραπετρίτης είπε ακόμα ότι εκφράσεις όπως περί ανόητων συμβούλων δημιουργούν ένα μισαλλόδοξο κλίμα στην κοινωνία και οι πολίτες χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα. Στη συνέχεια ο υπουργός ανέφερε ότι υπάρχουν λόγοι να πάει η χώρα σε εκλογές, ωστόσο υπάρχουν ακόμη περισσότεροι να μη γίνουν αφού η κυβέρνηση είναι σταθερή και συμπαγής.

Σημείωσε πως οι πολιτικοί σχηματισμοί λειτουργούν κατά τρόπο ώστε να διεκδικούν την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Ανέφερε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία αλαζονεία από τη ΝΔ που αναφέρεται σε αυτοδυναμία, λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα αναζητηθούν συμμαχίες.

 

Ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός επιλέγει εκείνους που είναι πιο άξιοι να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον.

Ο κ. Γεραπετρίτης ξεκαθάρισε πως η ΝΔ θα πάει σε λογική προγραμματικών συγκλήσεων.

Για την τουρκική προκλητικότητα τόνισε ότι η κυβέρνηση μιλά γι’ αυτό σε διεθνές επίπεδο. Για το αν υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί κάποιο θερμό επεισόδιο, είπε ότι «δε φοβόμαστε αλλά επαγρυπνούμε».

Politic.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HomepageΚύρια Άρθρα

 

Χρίστος Φιλιππούδης in ΕιδήσειςΕλλάδαΚύρια ΆρθραOn 23/06/2022, 14:10, 14:10

 

Σχολές οδηγών: «Αναπόφευκτη η αύξηση στα κόμιστρα λόγω τιμών καυσίμων» λέει ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Ο.

 

23/06/2022, 14:10

 

Χρίστος Φιλιππούδης

 

Την πεποίθηση ότι αναπόφευκτα οδηγούμαστε σε αύξηση των τιμών στα διπλώματα οδήγησης εξέφρασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης κ. Διαμαντής Ηλιάδης στην politic.

 

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

 

Οι αυξήσεις των καυσίμων έχουν φέρει δυσαρέσκεια όπως και στο σύνολο της κοινωνίας ανέφερε ο κ. Ηλιάδης και σημείωσε πως μέχρι σήμερα ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν αυξήσει τα κόμιστρα των μαθημάτων οδήγησης. Όπως ανέφερε όμως, όταν καλείσαι να να βάζεις από την τσέπη σου, η αύξηση στις τιμές είναι μια κατανοητή και αναπόφευκτη ενέργεια που θα την δούμε στο άμεσο μέλλον.

 

Ιδιοκτήτης σχολής οδήγησης από την Θεσσαλονίκη υποστηρίζει στην politic ότι μαθήματα που έκλεισαν με συγκεκριμένη τιμή πριν τις αυξήσεις στα καύσιμα δεν μπορούν να τροποποιηθούν τώρα γιατί χαλάει άτυπη συμφωνία «κυρίων», όμως και αυτός σημειώνει πως στο άμεσο μέλλον θα χρειαστεί να ανεβάσει τις τιμές για να απορροφήσει την αύξηση στις τιμές των καυσίμων.

 

Διπλασιάστηκαν τα έξοδα μιας Σχολής Οδηγών για τα καύσιμα

 

Μάλιστα σημειώνει πως η άνοδος στις τιμές έχει διπλασιάσει τα έξοδα μια Σχολής για τα καύσιμα ενώ πρόκειται για ένα ακόμα χτύπημα μετά από μια περίοδο με κρίση και καραντίνα όπου οι πελάτες ήταν λίγοι και οι τιμές διατηρούνταν σε χαμηλά επίπεδα.

 

Οι αυξήσεις που αναμένεται να δούμε ανέρχονται στο 20%. Δηλαδή αν ένα μάθημα διάρκειας 90’ κοστίζει 25€ αναμένεται να φτάσει τα 30€ και αντίστοιχα αν ένα μάθημα 45’ κοστίζει 15€ αναμένεται να αγγίξει τα 18€.

 

Ο κ. Ηλιάδης από την μεριά του υποστηρίζει πως η ακρίβεια και οι αυξήσεις στις τιμές δεν έχουν επηρεάσει προς το παρόν την ζήτηση. Περισσότερο όπως σημειώνει πάγιοι παράγοντες όπως οι καλοκαιρινές διακοπές επηρεάζουν την πελατειακή ζήτηση.

 

Δείτε επίσης: Οδηγοί ταξί στο politic.gr: «Ήταν δίκαιη η αύξηση και έγινε πράξη – Είχαμε χαμηλότερες τιμές από την Βουλγαρία»

 

This post was published on 23/06/2022, 14:10 14:10

 

Next Read: Ανοίγει για όλα τα πλοία ο Ισθμός της Κορίνθου »

 

ΚαύσιμακόμιστραΣχολές οδηγών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“); background-color: rgb(29, 161, 242); width: 50px; height: 28px;”> “); background-color: rgb(0, 0, 0); width: 50px; height: 28px;”> “); background-color: rgb(230, 0, 35); width: 50px; height: 28px;”> “); background-color: rgb(0, 119, 181); width: 50px; height: 28px;”>

 

 

 

Email: info@politic.gr Επικοινωνία: 306986533609-302310501850

 

Related Post

 

Ανοίγει για όλα τα πλοία ο Ισθμός τη