Τα εκλογικά σενάρια, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και το σπίτι στις Μενετές

Τα εκλογικά σενάρια, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και το σπίτι στις Μενετές

Με αφορμή τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών τα παραπολιτικά δίνουν μια διαφορετική διάσταση των ταξιδιών του Γεραπετρίτη στην Κάρπαθο!

Με αφορμή λοιπόν τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, έχει ξεκινήσει και μια συζήτηση αναφορικά με τις εκλογικές περιφέρειες όπου θα επιλέξουν να πολιτευτούν οι υπουργοί που στις προηγούμενες εισήλθαν στη Βουλή μέσα από το Επικρατείας.

Στο επίκεντρο αυτής της συζήτησης βρίσκεται -όπως είναι λογικό- και το όνομα του υπουργού Επικράτειας Γιώργου Γεραπετρίτη.

Επειδή κατεβαίνει -όπως έκανε πάντα- συχνά στην Κάρπαθο, από την οποία έλκει και την καταγωγή του, κάποιοι άρχισαν να τον αντιμετωπίζουν ήδη ως εν δυνάμει αντίπαλο.

Ωστόσο, οι καθ’ όλα ενημερωμένοι, πριν αρχίσουν να σεναριολογούν, δεν μπήκαν στον κόπο να μάθουν το πιο απλό, το οποίο είναι και η αιτία που κατεβαίνει όλο και πιο συχνά στο όμορφο νησί ο Γεραπετρίτης. Το γεγονός, δηλαδή, ότι αποφάσισε να φτιάξει ένα σπίτι στη γενέτειρά του. Τόσο απλά και άλλο τόσο αληθινά. Κι εμείς να αναφέρουμε ότι το σπίτι του κ. Γεραπετρίτη βρίσκεται στο χωριό του, στις Μενετές.

parapolitika.gr