Ο Γιάννης Αγγέλου, υπ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με την ΛΑ.Σ. για την απεργία

Ο Γιάννης Αγγέλου, υπ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με την ΛΑ.Σ. για την απεργία

Από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Αγγέλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση είναι μεγάλη και αποκαλύπτει τα κοντά ποδάρια που έχουν τα ψέματα που διακινεί η κυβερνητική προπαγάνδα. Στη σημερινή απεργία υπάρχει συμμετοχή ρεκόρ από Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες σε συνθήκες που δεν έχει πάρει απεργιακή απόφαση η ΓΣΕΕ. Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι όλου του δημόσιου τομέα στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Στα νησιά μας χιλιάδες εργαζόμενοι κύρια στον τουρισμό βλέπουν τις συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που υπάρχουν και οξύνουν την εκμετάλλευση. Αυτή η πραγματικότητα θα γίνει ακόμα πιο ζοφερή. Και πρέπει να μπει φρένο.

Σε αυτή την υπόθεση η Λαϊκή Συσπείρωση είναι στρατευμένη. Οι θέσεις των άλλων συνδυασμών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ παίρνουν θέση υπέρ των κερδών του κεφαλαίου. Εμείς είμαστε απέναντι και οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμους και περιφέρεια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία των εργατικών κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός των νησιών με την πάλη τους θα οργανώσουν την αντεπίθεσή τους και με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη μπορούν να αποδοκιμάσουν την πολιτική που στηρίζει τα κέρδη των λίγων, σε αντιπαράθεση με τις ανάγκες των πολλών.

21/09/2023

Καρπαθιακά Νέα