Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο Καρπάθιος παραμένει ισχυρός και νούμερο… 2

Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο Καρπάθιος παραμένει ισχυρός και νούμερο… 2

Κάτι τα σενάρια για «μετακόμιση» του Γιώργου Γεραπετρίτη εκτός του Μεγάρου Μαξίμου, κάτι η αναβάθμιση του Άκη Σκέρτσου σε υπουργό Επικρατείας -δηλαδή η «εξίσωσή» του με τον Γεραπετρίτη- και, πολλοί είχαν θεωρήσει ότι οι μετοχές του υπουργού Επικρατείας στο κυβερνητικό χρηματιστήριο έχουν πέσει.

Ωστόσο, όπως γράφει το www.matrix24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως προσώρας, δεν έχει αλλάξει τίποτα απ’ όσα ξέραμε στην λειτουργία του σκληρού πρωθυπουργικού πυρήνα: ο Γεραπετρίτης, δηλαδή, είναι το πρόσωπο με το οποίο μιλάει στην αρχή και στο τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν πάρει την οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση. Και ο ίδιος φροντίζει να δείχνει στις δημόσιες παρεμβάσεις του πόσο καλά ενημερωμένος είναι και ότι μετέχει ακόμη κανονικά στην διαδικασία λήψης των αποφάσεων. Χωρίς, βεβαίως, αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν αυξηθεί οι εχθροί του εντός κυβέρνησης -και Μαξίμου…

Και εμείς, ως Καρπαθιακά Νέα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή, ενώ ο κ. Γεραπετρίτης είχε πάρει κάρτες επιβίβασης και  βρισκόταν καθ΄οδον για το αεροπλάνο δεν ταξίδεψε! Η παρουσία του στη Βουλή ήταν αναγκαία κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Έφυγε για το νησί του την επόμενη ημέρα. Και εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν, ότι η συμβολή και η βοήθεια του στον τόπο του είναι τεράστια.