Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. ΗΛΙΑΚΩΣΤΑΣ υποψήφιος Δήμαρχος Η.Ν. ΚΑΣΟΥ, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Κάσο»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. ΗΛΙΑΚΩΣΤΑΣ υποψήφιος Δήμαρχος Η.Ν. ΚΑΣΟΥ, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Κάσο»

Την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην ΗΝ ΚΑΣΟ ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Κάσο»  ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Μ. Ηλιάκώστας. 

Φίλη συνδημότισσα, φίλε συνδημότη του ακριτικού δήμου μας.

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω ότι θέτω υποψηφιότητα για τη θεση του δημάρχου της Ηρωικής Νήσου Κάσου με το συνδυασμό «Μαζί για την Κάσο» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η δύσκολη εποχή που ακολουθεί την οικονομική κρίση, την ενεργειακή κρίση και τον Covid πρέπει να αντιμετωπιστεί από ανθρώπους αποτελεσματικούς, με διάθεση για δουλειά, θέληση, γνώση, πετυχημένους σε όσα έχουν ασχοληθεί και εμπειρία όταν και όπου απαιτηθεί.

Η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει τα ηνία του δήμου μας πρέπει να είναι κοντά σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών και προτιμήσεων του καθενός.

Να έχει στόχο ένα σχέδιο ανάπτυξης που να αφορά όλες τις πλευρές της ζωής μας.

Να σέβεται και να βασίζεται στις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δυνάμεις του τόπου μας σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα στους νέους.

Να είναι διεκδικητική με πρόσωπα αξία και ικανά να φέρουν στο νησί μας όλα τα νέα επενδυτικά προγράμματα καθώς με τις δυνατότητες του διαδικτύου και με την πρόοδο της θαλάσσιας συγκοινωνίας μπορούμε να διεκδικήσουμε ότι πέτυχαν και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανησου ανάλογης δυναμικής με την Κάσο.

Έχουμε καθαρά χέρια, λέμε καθαρές κουβέντες και έχουμε καθαρές λύσεις.

Θέλω να δώσω τη μάχη μου από την πρώτη γραμμή όπως εκανα και κάνω στον επιχειρηματικό στίβο όχι για να εξυπηρετήσω προσωπικα μου συμφέροντα και φιλοδοξίες αλλά για να συμβάλλω με τις αξίες που απέκτησα από τους αγώνες που έδωσα στην ζωη μου, από τους κασιωτες γονείς μου και την οικογένεια μου σε ένα καλύτερο αύριο της αγαπημένης μου πατρίδας.

«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα.
Με την ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου».
Αβρααμ Λίνκολν.
10.8.2023
Καρπαθιακά Νέα