Γ. Βασιλαράκης στον RV: Θα συνεχιστούν οι διερευνητικές συνεδριάσεις της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για την εύρεση υποψηφίου Περιφερειάρχη (audio)

Γ. Βασιλαράκης στον RV: Θα συνεχιστούν οι διερευνητικές συνεδριάσεις της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για την εύρεση υποψηφίου Περιφερειάρχη (audio)

 

Για την εκλογική μάχη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Γιώργος Βασιλαράκης, αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη ότι συνεχίζεται η διερευνητική διαδικασία και οι βολιδοσκοπήσεις προσώπων.

της Νατάσας Παμπρή

«Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και από κει και πέρα είναι μία σειρά προϋποθέσεων που πρέπει να εξετασθούν, ώστε αν υπάρξει μία πολιτική πρόταση που θα στηριχθεί και από μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βασιλαράκης τόνισε ότι “η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχει Περιφερειάρχη, ο οποίος έχει δυναμική,  αλλά κι εμείς ως πολιτικός χώρος έχουμε την υποχρέωση να εκπροσωπηθούμε στις Περιφερειακές εκλογές και να βάλουμε στόχο να αυξήσουμε τα ποσοστά μας, μετά και το αποτέλεσμα που φέραμε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές”.

Ερωτηθείς για τις περιπτώσεις των Παναγιώτη Κουνάκη και Κατερίνας Γαβαλά είναι άνθρωποι που βοήθησαν και βοηθούν το ΠΑΣΟΚ. “Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε ένα πρόσωπο τέτοιο. Θα πέσουν και άλλα ονόματα στο τραπέζι.  Έχουμε την υποχρέωση να βάλουμε έναν στόχο και να αντιμετωπίσουμε στα ίσα τη διαδικασία, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα” κατέληξε.

16.7.2023

Καρπαθιακά Νέα