Στις καλαμιές εξακολουθούν να ουρούν οι ταξιτζήδες της Καρπάθου! Κάπου "κολλάει" η μεταφορά του λυόμενου

Στις καλαμιές εξακολουθούν να ουρούν οι ταξιτζήδες της Καρπάθου! Κάπου "κολλάει" η μεταφορά του λυόμενου

Μετ΄εμποδίων πραγματοποιείται κάθε κίνηση που αφορά την νέα πιάτσα των ΤΑΧΙ στην Κάρπαθο. Οι επαγγελματίες οδηγοί εξακολουθούν να δηλώνουν απογοητευμένοι και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με τη γραφειοκρατεία στον δήμο του νησιού. Αυτή τη φορά δεν μπορούν να μετακομίσουν το μικρό λυόμενο στη νέα πιάτσα και αναγκάζονται να στέκουν μέσα στον ήλιο και να κάνουν την ανάγκη τους στις καλαμιές που ευτυχώς είναι δίπλα από το δημοτικό μέγαρο.

Όπως αναφέρουν μέλη από το Σωματείο των επαγγελματιών οδηγών, η υπόθεση μάλλον σκαλώνει διότι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, στη νέα πιάτσα, ζητά ένα επίσημο χαρτί από τον Δήμο για την τοποθέτηση του λυόμενου και ο Δήμος μέχρι σήμερα δεν το δίνει. Πιθανολογούν οι άνθρωποι, αφού δε γνωρίζουν λεπτομέρειες για την αιτία της καθυστέρησης και μαθαίνουν από μισόλογα μέσα στο Δήμο, από την άλλη ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου της παλιάς πιάτσας θέλει τον χώρο του ελεύθερο! Που να πάρουν το λυόμενο;

Θα παρέμβει ο Δήμαρχος; όπως έκανε με τις κίτρινες διαγραμμίσεις και το θέμα λύθηκε δίχως δεύτερη κουβέντα; Πάντως οι άνθρωποι είναι σε απόγνωση και αναρωτιούνται για το που έχουν μπλέξει.

(Στη φωτογραφία το λυόμενο στην παλιά πιάτσα)

16.5.2023

Καρπαθιακά Νέα