Ο Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος στο συνέδριο του Ναυπλίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

Ο Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος στο συνέδριο του Ναυπλίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

Στο Ναύπλιο, 9 με 11 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο συνέδριο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, με επίκεντρο τα καρδιομεταβολικά νοσήματα.
Διοργανώθηκε από την εταιρεία ιατρικών σπουδών, σε συνεργασία με το τμήμα της γενικής ιατρικής και το διαβητολογικό κέντρο του ΓΝ Πειραιά ”Τζάνειο” στο οποίο Διοικητικός Διευθυντής είναι ο συμπατριώτης μας Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος.

Είχε συμμετοχή το γραφείο συντονισμού εκπαίδευσης ειδικευομένων γενικής – οικογενειακής ιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.

Ο συμπατριώτης μας γιατρός, Αλέξανδρος Καμαράτος, διαβητολόγος διευθυντής του Τζανείου σε ανάρτηση του αναφέρει για τη συμμετοχή του στο Συνέδριο του Ναυπλίου:

Διαδραστική και δυναμική μάθηση με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών. Σύγχρονα εργαλεία στην φαρέτρα των νέων γιατρών που άμεσα και καθημερινά θα βελτιώσουν την ποιότητα παροχής υγείας ιατρικών υπηρεσιών προς όφελος των ασθενών . Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Με Επίκεντρο Τα Καρδιομεταβολικα Νοσήματα. Ευχαριστώ όλους που συντέλεσαν στην μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία των εργασιών..

12.6.2023

Καρπαθιακά Νέα