ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Κουνήθηκε ο Δήμος και έβγαλε στις παραλίες το κλιμάκιο ελέγχων!

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Κουνήθηκε ο Δήμος και έβγαλε στις παραλίες το κλιμάκιο ελέγχων!

Το αρμόδιο κλιμάκιο του Δήμου Καρπάθου πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη έξοδο του για το φετινό καλοκαίρι! 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στα Καρπαθιακά Νέα, τρία μέλη, τα οποία και αποτελούν το κλιμάκιο, έπειτα από εντολή του Δημάρχου Γιάννη Νισύριου, συνοδευόμενοι από 2 Αστυνομικούς, από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Καρπάθου, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, 24 Αυγούστου 2023, ελέγχους στις παραλίες που έχουν επιχειρήσεις με ομπρέλες και ξαπλώστρες σε Πηγάδια, Κυρά Παναγιά, Αχάτα και Άγιο Νικόλαο.

Στο σύνολο των ελέγχων, το κλιμάκιο του Δήμου Καρπάθου κατέγραψε 2-3 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν την τοποθέτηση περισσοτέρων ξαπλωστρών με ομπρελών από αυτές που ορίζει ο νόμος. Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν θα σταλούν στην Κτηματική Υπηρεσία η οποία και θα ορίσει το πρόστιμο στις αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Τι επόμενες ημέρες το τριμελές κλιμάκιο του Δήμου Καρπάθου θα επαναλάβει την έξοδο του και θα κινηθεί στις παραλίες που υπάρχουν ομπρέλες και ήδη έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγή των Καρπαθιακών Νέων αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι στις παραλίες του νησιού θα ξεκινήσουν μια σειρά ελέγχων στους κοινόχρηστους χώρους που καταλαμβάνουν οι επιχειρήσεις ώστε να διαπιστωθεί η νομιμότητα των όρων που έχουν συμφωνηθεί με τον Δήμο Καρπάθου.

(φωτογραφία αρχείου)

24.8.2023

Καρπαθιακά Νέα