Κάρπαθος - 5 Αστέρια στο "Μαριγώ" για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών του!

Κάρπαθος - 5 Αστέρια στο "Μαριγώ" για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών του!
Το εστιατόριο “Μαριγώ” βραβεύτηκε με 5 αστέρια για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών του, στην κατηγορία εστίαση!
Γράφει και ευχαριστεί ο ιδιοκτήτης Μανώλης Χιωτάκης:
“Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ανοίξατε τις αγκάλες σας και μας βοηθήσατε να καταφέρουμε κάτι τόσο σημαντικό για εμάς.
Σας ευχαριστούμε πολύ!”
Πιο είναι το Μαριγώ;
«1908. Η Μαριγώ και ο γιος της. Ο μοναχογιός και ο αγαπημένος της. Ο Εμμανουήλ (Μανώλης). Μια σχέση αγάπης, σχεδόν λατρείας. Εκείνη μόνο ήξερε το γιο της τόσο καλά. Κι εκείνος ήξερε ότι η Μαριγώ η μάνα του μόνο τον καταλάβαινε. Οι δυο του αδερφές, η Ευδοξία και η Άννα τον έβλεπαν και τον λάτρευαν μέσα από τα μάτια της μάνας, της Μαριγώς.
Στο καφενείο του πατέρα του, του Αλκιβιάδη μαζεύονταν μόνο άντρες. Ένα από τα λιγοστά καφενεία των Πηγαδίων. Κοντά του και ο Μανώλης, δούλευε.
1939. Ο Εμμανουήλ ασχολείται με την εστίαση, σερβίρει νόστιμα φαγητά με αγάπη και ενδιαφέρον, όχι μόνο για την καλοφαγία αλλά και για τη διασκέδαση αφού γρήγορα πέταγε την πόδια κι έπιανε την κιθάρα. Τραγουδούσε μαζί με τους φιλοξενούμενους και έτσι μόνο ένιωθε πως πρόσφερε όσα ένιωθε.
1947. Ο Εμμανουήλ απέκτησε μια κόρη, τη Μαριγώ. Το όνομα της μάνας του της πολυαγαπημένης.
1968. Η Μαριγώ αποκτά τον Εμμανουήλ και η σχέση διαιωνίζεται στο χρόνο. Εκείνη λατρεύει το γιο της όπως ακριβώς λάτρεψε και τον πατέρα της.
2020. «Το Μαριγώ»
Ο Εμμανουήλ της Μαριγώς, έχοντας χαράξει τη δική του πορεία στην Κάρπαθο, το νησί του, επιλέγει με χαρά και ενθουσιασμό να προσφέρει τη γαστρονομική του φιλοξενία στους συντοπίτες του αλλά και στους επισκέπτες.
Γονιδιακά βιώνει το στρώσιμο του τραπεζιού, την εμπλοκή των γεύσεων, τη μουσική.
Επηρεασμένος από μουσικές της δεκαετίας του 80, νιώθει ευλογημένος που στο χώρο του Αλκιβιάδη, του παππού του Εμμανουήλ, με την αγάπη της Μαριγώς, θα συνεχίσει μια παράδοση που θα τιμήσει και θα τιμηθεί.»
– Αναστασία Χιωτάκη