Η Η.Ν. Κάσος στα Αθλητικά Μονοπάτια

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (24/9/2020) αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του Δήμου της Ηρωικής Νήσου Κάσου στα αθλητικά μονοπάτια.

Το πρόγραμμα σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρία “Αναγέννηση και Πρόοδος” μέσω της δράσης της εταιρίας ¨Sports Excellence” και πραγματοποιείται από την επιστημονική επίβλεψη της Α’ ορθοπαιδικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Νιάρχος.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 μήνες εκ των οποίων κατά τον τελευταίο μήνα θα διεξαχθεί το θερινό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Οι αθλητικές δραστηριότητες γίνονται σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως και Παρασκευή, μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και γήπεδα των τοπικών σχολείων.

Δυνατότητα συμμετοχής δίδεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 18 ετών. Επιπλέον, κατά τις απογευματινές ώρες, θα προσφέρεται η δυνατότητα, τρείς φορές την εβδομάδα, για αθλητική ενασχόληση στους ενήλικες κατοίκους με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ευεξίας.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στον Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 .

Ώρα προσέλευσης : 10:00- 12:00 μ.μ