Κάρπαθος και Κάσος στο πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη

Κάρπαθος και Κάσος στο πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη

Για το γύρο του Αιγαίου σε σχεδόν δέκα ημέρες ετοιμάζεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο στη Σύρο, όπως πληροφορείται το CNN Greece, και με αναχώρηση- κι επιστροφή- από το Λαύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα περιοδεύσει σε περίπου 30 μεγάλα και μικρά νησιά, από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ως το Βόρειο Αιγαίο.

Άη Στράτης, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμος, Λέρος, Κως, Ρόδος, Κάλυμνος, Νίσυρος, Ψέριμος, Καστελόριζο, Μεγίστη, Κάρπαθος, Κάσος, Κίναρος είναι… μερικά μόνο από τα νησιά που θα επισκεφθεί ο κ. Κασσελάκης μέχρι και τις 29 Απριλίου.

Στην Κω, μάλιστα, την προσεχή Τετάρτη, 24 Απριλίου σχεδιάζεται να παρουσιαστεί το πρόγραμμα υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τελικές (;) πινελιές στο πρόγραμμα αναμένεται να μπουν σήμερα Πέμπτη, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιστρέφει το πρωί από τη Νέα Υόρκη και στις 15.00 να συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο παρουσία του.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η περιοδεία θα ξεκινούσε από τη Σκύρο, θα συνέχιζε στο Βόρειο Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα και η επιστροφή θα γινόταν από τις Κυκλάδες, ωστόσο τροποποιήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται στο Αιγαίο τις επόμενες ημέρες.

πηγή cnn.gr

18.4.2024

Καρπαθιακά Νέα