Το τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου συνεχίζει τις δράσεις του. Σειρά είχε η θέση Σάνταλος

Το τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου συνεχίζει τις δράσεις του. Σειρά είχε η θέση Σάνταλος
Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου μας ενημέρωνει για τις παρακάτω δράσεις και ενέργειες του:
Καθαρισμός και αποκατάσταση του χώρου πίσω από τον παλιό ΧΑΔΑ στην θέση Σάνταλος. Επειδή παρατηρείται το φαινόμενο να τείνει να γίνει εκ νέου χωματερή θα παρακαλούσαμε να αποφεύγονται ρίψης απορριμμάτων και βαρέων αντικειμένων σε αυτό το σημείο.
Η υπηρεσία του τμήματος περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου δέχεται βαρέα αντικείμενα σε κάδο έξω από την αποθήκη στον Πλατύολο Πηγαδίων Κάρπαθου όπου και στεγάζεται.Επίσης κάποιοι έσπασαν την περίφραξη της αποκατεστημένης ΧΑΔΑ περιοχής (Σανταλος Πηγαδίων Κάρπαθου)μετά από ενέργειες υλοποίησης του έργου από τον Δήμο Καρπάθου το έτος 2013 επί Δημαρχίας κ.Χανιώτη Μιχαήλ, και έριξαν εντός αυτής καναπέδες και έπιπλα.

Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε το νησί μας καθαρό.
Μέσα από την δημοσίευση του προβλήματος αυτού θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς τον κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά, που με τις παρατηρήσεις σας, μας δίνεται την δυνατότητα να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι.
Επίσης ευκαιρίας δωθήσας να σας ενημερώσω ότι ελλείψη πολιτικού προϊσταμένου στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου την Διοίκηση του Τμήματος Περιβάλλοντος την έχει απευθείας ο Δήμαρχος Κάρπαθου κ.Ιωάννης.Θεμ. Νισύριος.