Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου

 

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Καρπάθου χαρίζοντας σε ένα παιδί, που τον λατρεύει και θαναι αυριανός παίχτης του, την εμφάνιση της ομάδας.

Στη συνείδηση της Καρπάθου ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος. Η ιστορία του νησιού, δεν είναι υπερβολή, αν πούμε ότι όχι απλά περνά, αλλά κάνει στάση μέσα σ’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Κι ετούτη, η τελευταία πράξη του, ειδικά μέσα στην  εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε και την αναγκαστική απραξία, που έσπειρε η πανδημία σε όλη την κοινωνία, γίνεται ακόμη πιο σπουδαία.

Οι γονείς του μικρού συγκινημένοι αναφέρουν σε ανάρτηση τους προς τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και τον πρόεδρο του Γιάννη Βιτώρη:

«Η έκπληξη μας μεγάλη…η χαρά του μικρού απερίγραπτη και το Ευχαριστώ μας λίγο…Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ….

Ευχαριστούμε τόσο τον #ΠοσειδωναΚαρπαθου , τον πρόεδρό του  Vitoris Giannis όσο και το ΔΣ της ομάδας. Δυστυχώς οι συνθήκες μας κράτησαν μακριά από το αγαπημένο μας νησί κ από τους δικούς μας ανθρώπους κ φίλους αλλά οι προτεραιότητες πλέον είναι άλλες…

Ελπίζουμε κ ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά να περάσει σύντομα αυτο το κακό κ να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί στο νησί …»

Με αφορμή την συγκινητική εξωγηπεδική δράση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο, κ. Βιτώρη κι όπως μαθαίνουμε όλη η ομάδα και οι φίλοι  της είναι σε αναμονή. Περιμένουν, όχι μόνο να ανοίξουν οι αθλητικές δράσεις, αλλά και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στον προϋπολογισμό του Δήμου Καρπάθου για να προχωρήσει η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου από τον Δήμο του νησιού. Αφού μετά την κατάθεση ολοκληρωμένου φακέλου στο Δήμο Καρπάθου  έχουν την υπόσχεση του Δημάρχου, κ. Νισύριου, ότι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ θα πάρει επιχορήγηση.