Κοινότητα Αρκάσας: Πέντε αποφάσεις-εισηγήσεις προς τον Δήμο Καρπάθου

Κοινότητα Αρκάσας: Πέντε αποφάσεις-εισηγήσεις προς τον Δήμο Καρπάθου

φωτογραφία Καλλιόπη Μαλλόφτη

Η Κοινότητα Αρκάσας του Δήμου Καρπάθου συνεδρίασε την Δευτέρα 26/4/2021. Κατά τη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ιωάννης Νισύριος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννης Λυριστής. Ο Πρόεδρος κ. Μηνάς Χουβαρδάς εισηγήθηκε τα πέντε θέματα που ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα μέλη της κοινότητας.

 

Προς τον Δήμο Καρπάθου εισηγήθηκαν την διάθεση ενός υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Καρπάθου για την καλοκαιρινή περίοδο στην Κοινότητα Αρκάσας (από Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο).

 

Επίσης εισηγήθηκαν προς τον Δήμο Καρπάθου την και τις Τεχνικές Υπηρεσίες τον καθαρισμό της δεξαμενής της Κοινότητας Αρκάσας του Δήμου Καρπάθου

 

Εισηγούνται την μονοδρόμηση (μόνο κάθοδος) του δρόμου από την γεώτρηση Φοινικίου μέχρι το άγαλμα του Φοινίκιου για όλο το χρόνο. Η παρούσα απόφαση θα διαβιβαστεί στην Τεχνική Υπηρεσία προκειμένου να συντάξει Τεχνική Έκθεση.

 

Την Αντικατάσταση του επίγειου φωτισμού στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοινότητας Αρκάσας με 10 καινούργια κρεμαστά φωτιστικά που βρίσκονται στις αποθήκες του Δήμου Καρπάθου. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 4 – 2021.

 

Την προμήθεια και τοποθέτηση μπάρας στην είσοδο του πεζόδρομου της Κοινότητας Αρκάσας. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 5 – 2021.