Ευχαριστήριο μήνυμα της Κοινότητας Μενετών για το σβήσιμο της φωτιάς

Ευχαριστήριο μήνυμα της Κοινότητας Μενετών για το σβήσιμο της φωτιάς

φωτογραφία Γιάννης Σακελλάκης

Ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μενετών συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια τα στελέχη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρπάθου για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία ξέσπασε στο χωριό μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου, Την Πολιτική Προστασία και το τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου, το Επαρχείο Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου, τους επιχειρηματίες του νησιού μας που προσέφεραν νερά εμφιαλωμένα, μηχανήματα εκσκαφών και υδροφόρες.

Καθώς και τους συμπατριώτες μας από τις Μενετές και τα υπόλοιπα χωριά της Καρπάθου που κατέφθασαν άμεσα στο σημείο άφησαν τις δουλειές τους και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο τους και τις περιουσίες των συνδημοτών τους βοήθησαν τα μέγιστα στο να περιοριστούν οι δεκάδες εστίες πυρκαγιών που δημιουργήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους ( 8 μποφόρ) που έπνεαν στην περιοχή ώστε να μην υπάρξουν τεράστιες υλικές ζημιές σε σπίτια.

Αποδεικνύοντας ότι ενωμένοι οι Καρπάθιοι μπορούμε να διορθώσουμε καταστάσεις που μοιάζουν καταστροφικές και μη αναστρέψιμες.

Ένα ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Μενετών

Μαγριπλής Εμμανουήλ