Η Κοινότητα Ολύμπου εκφράζει την ικανοποίηση της για τη δρομολόγηση του Highspeed

Η Κοινότητα Ολύμπου εκφράζει την ικανοποίηση της για τη δρομολόγηση του Highspeed

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως πληροφορηθήκαμε αρμοδίως από τις 19 Απριλίου 2021 θα δρομολογηθεί σύγχρονο ταχύπλοο πλοίο (προδιαγραφών Highspeed) το οποίο θα πραγματοποιεί τρία (3) δρομολόγια την εβδομάδα μετ’ επιστροφής στη γραμμή Ρόδος-Χάλκη-Κάρπαθος-Κάσος-Σητεία. Στο ένα από τα τρία αυτά δρομολόγια το πλοίο θα προσεγγίζει και στο λιμάνι του Διαφανίου.

Ως αιρετά, από τον Ολυμπίτικο λαό, μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου, αλλά και ο υπογράφων ως Πρόεδρος του Σώματος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε την Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, αρμόδιο για θέματα πλοίων και συμπατριώτη μας κ. Κώστα Ι. Κατσαφάδο και τον τ. Υφυπουργό Τουρισμού, Βουλευτή Δωδεκανήσου και επίσης συμπατριώτη μας κ. Μάνο Κόνσολα για τη βοήθειά τους στην αίσια διευθέτηση του σοβαρού αυτού για τον τόπο μας ζητήματος.

Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη δρομολόγηση θα δώσει μια νέα ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη καθώς και την τακτική εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής μας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

ΗΛΙΑΣ Β. ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ

(φωτογραφία το Διαφάνι. Πηγή Facebook, του Στάθη Ανδρέα)