Σημαντική διάκριση για τον Καρπάθιο Κωνσταντίνο Χριστοδουλάκη από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Σημαντική διάκριση για τον Καρπάθιο Κωνσταντίνο Χριστοδουλάκη από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Πριν από λίγες ημέρες, αρχές Δεκέμβρη 2022, ο Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης, με καταγωγή από τη Βωλάδα της Καρπάθου,  πιστοποιήθηκε και βραβεύθηκε μου από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως ένας εκ των 90 πιστοποιημένων επαγγελματιών Διευθυντών Διαχείρισης Έργων (Practitioner Project Manager)  στην Ευρώπη.

Ο κ. Χριστοδουλάκης τα τελευταία 5 χρόνια ζει με την οικογένεια του στις Βρυξέλλες και εργάζεται ως υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πρόκειται για εμπειρότατο και πιστοποιημένο στέλεχος  με εξαιρετικό ιστορικό πλέον των 20 ετών εμπειρίας, ως Επαγγελματίας στη Διακυβέρνηση Πληροφορικής, τη Διαχείριση Προγραμμάτων & Έργων, τη Διαχείριση Υπηρεσιών και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό σε διάφορες διεθνείς αγορές και χώρες.

Ο κ. Χριστοδουλάκης έχει διαχειριστεί διυπηρεσιακά και διεταιρικά έργα πληροφορικής, απέκτησε πολύτιμες γνώσεις και τεχνογνωσία για να βοηθήσει εταιρείες να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικά οφέλη μέσω της αποτελεσματικής και καινοτόμου χρήσης της πληροφορικής.

Τα Καρπαθιακά Νέα δίνουν τα συγχαρητήρια τους, εύχονται υγεία και ακόμη υψηλότερους στόχους στον κ. Κωνσταντίνο Χριστοδουλάκη, ένα τέκνο της Καρπάθου, που παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη μεγάλη απόσταση δεν λησμονεί το νησί του!

16.12.2022

Καρπαθιακά Νέα