Ο Μανώλης Βασιλειάδης, από την Κάρπαθο, γυμναστής στο ανδρικό τμήμα πόλο του Ολυμπιακού

Ο Μανώλης Βασιλειάδης, από την Κάρπαθο, γυμναστής στο ανδρικό τμήμα πόλο του Ολυμπιακού

Νέα πρόκληση στην αθλητική καριέρα του Μανώλη Βασιλειάδη είναι αυτή της συνεργασίας του ως γυμναστής με το τμήμα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μια από τις σημαντικότερες ομάδες πανευρωπαϊκά με συμμετοχή στο Champions League και τίτλους, όχι μόνο σ’ εγχώριο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Έχοντας μια σημαντική παρουσία και σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Γαλλίας, όπως η Lorient και η Montpellier, αλλά και η ΑΕΚ εντός συνόρων, ήρθε μια εξίσου σημαντική πρόταση, ώστε ν’ αποτελέσει μέλος ενός συνόλου πρωταθλητών σε κάθε επίπεδο.

Ο Μανώλης Βασιλειάδης που γεννήθηκε στον Πειραιά αλλά έχει καταγωγή από την Κάρπαθο, είναι γνωστός στα Δωδεκάνησα από την παρουσία του ως προπονητής ποδοσφαίρου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ παλαιότερα, ενώ τώρα στον Ολυμπιακό θα έχει ρόλο υπεύθυνου φυσικής κατάστασης.

Αυτό σημαίνει ότι παρουσιάζει μια συνεχώς ανοδική πορεία αναγνώρισης μ’ ευκαιρία να συνεργαστεί με τον κορυφαίο προπονητή πόλο, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και τον συνεργάτη του Βαγγέλη Δελακά. Μέσα από την παρουσία του στο συγκεκριμένο άθλημα, υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να συνδράμει με τις γνώσεις του, έχοντας κοντά του αθλητές που αναδείχτηκαν  ολυμπιονίκες, όπως οι Μουρίκης, Φουντούλης, Κολόμβος, Γεννηδουνιάς, Δερβίσης, Ζερδεβάς, Γούβης και Παπαναστασίου από τη χώρας μας και οι Filipovich, Vamos, Buslje και Bijac.

Το νέο τεχνικό επιτελείο πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού:

Προπονητής: Ιγκόρ Μιλοβάνοβιτς

Βοηθός προπονητή: Βαγγέλης Δελακάς

Έφορος: Νίκος Σκανδαλάκης

Τιμ μάνατζερ: Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Φυσιοθεραπευτής: Παναγιώτης Αδαμόπουλος

Γυμναστής: Εμμανουήλ Βασιλειάδης

Ιατρός: Γεώργιος-Γρηγόρης Καραχάλιος

Στατιστικολόγος (Video Analysis): Χρήστος Κοδέλλας.

21.12.2022

πηγη Η Ροδιακή