Ο Πρόεδρος Δημ. Συμβ., κ. Μανωλάκης, ενημερώνει για την κατάσταση στον Δήμο Καρπάθου

Ο Πρόεδρος Δημ. Συμβ., κ. Μανωλάκης, ενημερώνει για την κατάσταση στον Δήμο Καρπάθου
Από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου σαν Πρόεδρος ΔΣ γίνεται από την πλευρά της τωρινής διοίκησης του δήμου περίεργα γεγονότα.
Δεν μας δίνουν κλειδιά της αιθουσας Συνεδριάσεων.
Κατέβασαν με εντολή δημάρχου, από την ιστοσελίδα του δήμου, τις προσκλήσεις των Συνεδριάσεων της 12/12/2021, πράξη αυθαίρετη   και  παράνομη, τις οποίες ανέβασαν ξανά σε χρόνο DT μετά από παρέμβαση μου.

Αποφάσισαν, (ο κ Παραγυιός) για κάποιο λόγο που μόνο αυτός  ξέρει, να μην αναρτώνται πλέον οι προσκλήσεις συνεδρίασης ΔΣ στην διαύγεια που έως τωρα εδημοσιεύονταν και ενημερώνονταν οι πολίτες επι προεδρίας του..

Μετακίνησαν  από την θέση της την κ Πολυχρονίου, Προϊσταμένη διεύθυνσης αιρετών  οργάνων. Μόνο και μόνο για να αποδυναμώσουν το Προεδρείο,  εξαίρετη υπάλληλο και με πείρα δεκαετιών.
Έστειλαν έγγραφο στο γραφείο μας και υποχρεώνουν το προσωπικό να στέλνει τις προσκλήσεις του  ΔΣ στο μειλ του ΓΓ και του Δημάρχου και αυτοί θα αποφασίζουν αν θα ανέβουν στην ιστοσελίδα του δήμου για δημοσιευση.
Λογοκρισία;

Αλήθεια Κε Παραγυιε όταν ήσασταν εσείς Πρόεδρος ΔΣ πριν λίγες εβδομάδες και για 2χρονια  συνέβαιναν αυτά; Η ήταν άλλοι νόμοι τότε και άλλοι τωρα; Ο νοών νοείτο.

Και ερχόμαστε στις 12/12/2021 όπου ο Δημαρχος καλεί τον Πρόεδρο του ΔΣ να συνεργαστεί με την σημερινή διοίκηση , μέσω ανάρτησης  στα «Καρπαθιακα ΝΕΑ» πίνοντας τον καφέ του σε καφετέρια την ώρα που συνεδρίαζε το ΔΣ 100μ μακριά.
Χθες το πρωί, 14/12/2021, με πρωτοβουλία μου, ως Πρόεδρος του ΔΣ, στις 09:50πμ ήλθα σε τηλεφωνική συνομιλία με τον δήμαρχο κ. Ιωαννη Νισυριο, αφήνοντας στην άκρη οποιαδήποτε διαφορά εχω μαζί του, όπως εχω υποχρέωση σαν π.ΔΣ να κάνω , ζητώντας του μια συνάντηση για την συνεργασια μεταξύ του Δημάρχου και του π.ΔΣ .
Μου είπε εντάξει και ότι θα με καλέσει μέσα στην μέρα να τα πούμε. Ακόμα περιμενω. Αναξιοπιστία στο έπακρο. Αναρτούν Δελτία τύπου με «μαϊμού» προθέσεις.
Μιχαλης Η Μανωλάκης
Πρόεδρος ΔΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ