Μιχάλης Μανωλάκης προς Μιχάλη Φελλουζή: Τον προκαλώ να αναφέρει ποιοι εκφοβίζονται και ποιοι απειλούνται και από ποιους!

Μιχάλης Μανωλάκης προς Μιχάλη Φελλουζή: Τον προκαλώ να αναφέρει ποιοι εκφοβίζονται και ποιοι απειλούνται και από ποιους!

Ο υπ. δήμαρχος κ. Μιχάλης Μανωλάκης, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου μετά τη δήλωση του κ. Φελλουζή και της παράταξης του κατά την ανακοίνωση κατάθεσης του συνδυασμού του:

Ο κ. Φελλουζής σε χθεσινή ανακοίνωση της παράταξής του αναφέρεται σε στελέχη του για παρουσία και συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά της προηγούμενης τετραετίας. Με λίγες εξαιρέσεις οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεται ήταν απόντες όλη την τετραετία (βλέπε παρουσίες στα ΔΣ) και εμφανίζονταν μόνο σε «ειδικού σκοπού» συνεδριάσεις που αφορούσαν συμφέροντα ατόμων που σήμερα απαρτίζουν την παράταξή του!

Αναφέρεται επίσης σε αντιπαραθέσεις που έχουμε βιώσει την προηγούμενη τετραετία. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ. Φελλουζή!!! Ας ρωτήσει ο ίδιος τα στελέχη με τα οποία συνεργάζεται σήμερα, από που και γιατί ξεκίνησαν οι αντιπαραθέσεις. Για να μάθει όλος ο κόσμος επιτέλους τι έγινε!!!

Οσον αφορά δε τους εκφοβισμούς και τις απειλές που αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, τον προκαλώ να αναφέρει ποιοι εκφοβίζονται και ποιοι απειλούνται και από ποιους!!!

Αλλιώς θα είναι απλά ένας κοινός συκοφάντης.

Μιχάλης Ηλία Μανωλάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος ΚΑΡΠΑΘΟΥ με την Παράταξη ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ»

2.9.2023

Καρπαθιακά Νέα