Μανώλης Γεραπετρίτης - Μιμή Ντενίση. Η συνάντηση τους μετά τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη Μου Αγαπημένη"

Μανώλης Γεραπετρίτης - Μιμή Ντενίση. Η συνάντηση τους μετά τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη Μου Αγαπημένη"

Η επαγγελματική σχέση του συντοπίτη μας ηθοποιού, Μανώλη Γεραπετρίτη, με την χαρισματική δημιουργό Μιμή Ντενίση δεν σταμάτησε με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της υπερπαραγωγής «Σμύρνη μου Αγαπημένη»!

Το βράδυ του Σαββάτου, 4 Σεπτεμβρίου, οι δυο τους συναντήθηκαν, δείπνησαν μαζί κι είχαν πολλά να συζητήσουν. Πρώτα από όλα για τα γυρίσματα, για την ταινία, που περνά στο στάδιο της τεχνικής επεξεργασίας και του μοντάζ κι όλα όσα θα φέρει ο Δεκέμβρης και οι προβολές της σε όλο τον πλανήτη.

Η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Tanweer, τα Χριστούγεννα του 2021, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

Έπειτα η κουβέντα τους γύρισε στα μελλοντικά σχέδια της κ. Ντενίση, η οποία εκτίμησε τη σεμνότητα, το ήθος, την εξαιρετικά ζεστή καρδιά και την αυθεντική παρουσία του Μανώλη Γεραπετρίτη μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, έτσι είναι σίγουρο ότι σύντομα θα τον συναντήσουμε και θα τον καμαρώσουμε σε άλλες σπουδαίες παραγωγές της.

Ακόμη μια φορά στην κουβέντα τους βρέθηκε βέβαια η Κάρπαθος! Ο Μανώλης Γεραπετρίτης, που καμιά στιγμή δεν έκρυψε το θαυμασμό και τη εκτίμηση του για τη Μιμή Ντενίση,  αγαπά τόσο πολύ το νησί του, που δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή να το αφήνει έξω από τη ζωή του. Έτσι η κα Ντενίση, αν κι ακόμη δεν έχει ταξιδέψει για την Κάρπαθο, δεν είναι υπερβολή, ότι έχει ακούσει, έχει μάθει τόσα πολλά κι ίσως να γνωρίζει πολύ περισσότερα για την Κάρπαθο, από εκείνους που έχουν τη χαρά να την έχουν περπατήσει.