Μανόλης Παραγυιός: Το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Καρπάθου είναι γεγονός 

Μανόλης Παραγυιός: Το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Καρπάθου είναι γεγονός 

Εκτός από το event δημοσιογράφοι θα καταγράψουν για ένα τριήμερο την γαστρονομία του τόπου μας , δημιουργώντας υλικό για την προβολή της .

Θερμές ευχαριστίες, για το συγκεκριμένο event , κυρίως στην Αναστασία Σκούλλου αλλά και τον Βασίλης Περσελής , τον Anastasios G Milios και Giorgos Hatzikoutsos για την μεγάλη βοήθεια στην διοργάνωση του καθώς και τον Αθλητικό Σύλλογο Karpathos Basketball ( Νίκος Αλεξιάδης ) για την συνδιοργάνωση του 3χ3 .

Είμαι υπερήφανος που επί της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού υλοποιήθηκε σχεδόν όλο το πρόγραμμα που αποφασίσαμε από κοινού με τα μέλη της ομάδας εργασίας για τον Τουρισμό .

Η προβολή του νησιού μας και οι δράσεις τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκομαι στην θέση αυτή είναι από τις καλύτερες που είχε ποτέ ο τόπος μας σε όλα τα επίπεδα :

✓ Δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονικά μέσα και τηλεοπτικές εκπομπές παγκόσμιου βεληνεκούς όπως το National Geographic , η Daily Mail και το ΗΒΟ max .

✓ Συνεργασία με την εταιρεία Volotea με προσθήκη νέων πτήσεων από την Ιταλία .

✓ Προβολή στο εσωτερικό με σχεδόν κάθε μήνα νέες δημοσιεύσεις σε όλα τα έντυπα και Ηλεκτρονικά μέσα .

✓ Συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία η οποία “τρέχει ” τους λογαριασμούς της Τουριστικής προβολής του Δήμου στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης με επαγγελματικό τρόπο .

✓ Συνεργασία με εταιρεία Μάρκετινγκ και Προβολής του τουριστικού μας προϊόντος .

✓ Συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού .

✓ Διοργάνωση Γαστρονομικού Φεστιβάλ .

Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την δουλειά την δική μου αλλά και όλων των μελών της Ομάδας Εργασίας για τον Τουρισμό , καθώς η τουριστική σεζόν που διανύουμε είναι η καλύτερη που είχε ποτέ το νησί μας από πλευράς αφίξεων .
Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η Κάρπαθος έχει αύξηση του τζίρου κατά 40% το δεύτερο εξάμηνο του 2023 σε σχέση με πέρυσι . Πρόκειται για το νησί με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης σε αυτόν τον τομέα .
Οι προκλήσεις βέβαια για το μέλλον είναι πολλές και θα πρέπει μεθοδικά να ανταποκριθούμε σαν τόπος .
Από την ανάρτηση στο facebοοκ του Αντιδημάρχου Τουρισμού της Καρπάθου, Μανόλη Παραγιού
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WAYGASOY GREECE ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ KARPATHOS NOT JUST AN ISLAND.. ..taste it! GASTRONOMY FESTIVAL KARPATHOS 30N3 STREETBALL 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΧΩΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 19:30 ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ KARPATHOS 30N3 STREETBALL 18:30 (ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ) ΧΟΡΗΓΟΙ Mamma Maria Restaurant SONAM tending eed Origins Box SEA ZONE ΠΕΩΤΟΥΑΛΤΗΣΝΙΚΟΝΝΟΣ EMAΔΠMΠONCAI.OR"
30.8.2023
Καρπαθιακά Νέα