Συναινετικό μήνυμα Δημάρχου και των Επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων

Συναινετικό μήνυμα Δημάρχου και των Επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι διαδικασίες διαλόγου και σύνθεσης διαφορετικών απόψεων δεν αποτελεί ένα φραστικό σχήμα για τον Δήμαρχο Καρπάθου Γιάννη Νισύριο, αλλά η φιλοσοφία του για την λειτουργία του Δήμου. Μ΄αυτό το σκεπτικό πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Χρήστο Κατσάνη και Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη, στην οποία συζητήθηκαν το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2021, όπως και η δέσμη έργων και πρωτοβουλιών που έχουν δρομολογηθεί και αγκαλιάζουν όλα τα προβλήματα του Δήμου.

Στην συνάντηση διαπιστώθηκε η συμφωνία για τους βασικούς άξονες που έχουν χαραχτεί και ένα πολύ σημαντικό συναινετικό κλίμα. Ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής των Παρατάξεων, έδωσαν δείγμα γραφής για την συνεννόηση για κάθε τι που πρέπει να υλοποιηθεί, ώστε να πηγαίνει μπροστά ο Δήμος και η Κάρπαθος.

Πρόκειται για ξεχωριστό και ισχυρό μήνυμα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συμβάλουν ο καθένας από τον θεσμικό του ρόλο για μια νέα, δυναμική πορεία της Καρπάθου.

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής, ευχήθηκαν όλοι μαζί καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021 με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Κάρπαθος 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος