Μιχάλης Ερωτόκριτος: Μήνυμα για την εισαγωγή μαθητών στα Ανώτερα Ιδρύματα Εκπαίδευσης & τα δημόσια ΙΕΚ

Μιχάλης Ερωτόκριτος: Μήνυμα για την εισαγωγή μαθητών στα Ανώτερα Ιδρύματα Εκπαίδευσης & τα δημόσια ΙΕΚ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ Η.Ν. ΚΑΣΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Η.Ν. ΚΑΣΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όλα τα παιδιά της Κάσου που κατάφεραν να φτάσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους με την εισαγωγή τους στα ανωτέρα εκπαιδευτικά ιδρύματα .

 

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για δύναμη και καλή πρόοδο στους αποφοίτους του Λυκείου της Η.Ν. Κάσου :

1. Παναγιώτη Μπακλαγή για την εισαγωγή του στην σχολή μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

2. Γιάννη Εμμ. Σοφίλα για την εισαγωγή του στην σχολή πλοίαρχων Α.Ε.Ν. και

3. Κατερίνα Αρπατζή για την εισαγωγή της στο Δ.Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας με ειδικότητα βοηθός Φαρμακείου .

Θερμά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες τους για την συμπαράσταση και για τον δικό τους προσωπικό αγώνα για την επίτευξη των στόχων των παιδιών τους .

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι δεν σταματάμε ποτέ να κυνηγάμε τα όνειρα μας αλλά αντίθετα με σταθερά βήματα και πολύ δουλειά επιδιώκουμε την πραγματοποίηση τους . Εύχομαι λοιπόν καλή δύναμη και καλή συνέχεια και στα παιδιά που δεν μπόρεσαν αυτή την φορά να κατακτήσουν τους στόχους τους όμως με πίστη στον εαυτό σας, αισιοδοξία , και αποφασιστικότητα θα έρθει και η δική τους στιγμή, άλλωστε ανοίγονται μπροστά τους και άλλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αδράξουν.

Εύχομαι ολόψυχα στον κάθε ένα ξεχωριστά καλή επιτυχία καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία ! »

3.8.2023

Καρπαθιακα Νέα