Η Ευαγγελία Φελλουζή μας "ταξιδεύει" στη Νάπολη, στην έκθεση BMT

Η Ευαγγελία Φελλουζή μας "ταξιδεύει" στη Νάπολη, στην έκθεση BMT

 

Το τριήμερο που μας πέρασε 18-20/03 η κα. Νταργάκη Δέσποινα, ο κος Γεώργιος Σπανός και εγώ προσωπικά, βρεθήκαμε στην έκθεση BMT στην Νάπολη της Ιταλίας.

Ο σκοπός της συμμετοχής μας, ήταν η προβολή και η διαφήμιση της Καρπάθου, καθώς και η προώθηση της στην αγορά της Νότιας Ιταλίας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, ήρθαμε σε επαφή με πολλούς tour operators, travel agencies , bloggers αλλά και απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το νησί μας καθώς και με μια αεροπορική εταιρεία. Υπάρχει ενδιαφέρον για την Κάρπαθο και θα πρέπει συντονισμένα να γίνει προσπάθεια να προστεθούν στο άμεσο μέλλον, πτήσεις προς το νησί μας από πόλεις της Νότιας Ιταλίας.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση BMT, ήταν καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία και σημειώστε ότι στο περίπτερο της Ελλάδας, ήμασταν μόνο εμείς ως Κάρπαθος και η Μακεδονία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις κυρίες Κυριακή Μπουλασίδου και Αντονέλλα Παπανικόλα για την παραχώρηση του χώρου στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Νταργάκη και τον κο. Σπανό, για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην προβολή του νησιού μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κο. Δαουράκη Γιάννη ο οποίος κατοικεί μόνιμα στην Νάπολη και βοηθάει εθελοντικά την Ελλάδα με όποιον τρόπο μπορεί.

Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι δυναμικά και να καταφέρουμε όλα όσα οραματιζόμαστε και αξίζει Η Κάρπαθος!