Κάρπαθος. Με το κρύο παρατούν τα σκυλιά τους;

Κάρπαθος. Με το κρύο παρατούν τα σκυλιά τους;
Τι ακριβώς συμβαίνει και με το κρύο πολλαπλασιάζονται τα παρατημένα σκυλιά στην Κάρπαθο; Από χθες το τηλέφωνο των Φίλων Ζώων Καρπάθου δε σταματά να χτυπά. Σήμερα το πρωί ένα σκελετωμενο σκυλί εκλιπαρεί για τροφή. Τι είδους “ράτσα” είναι ο ιδιοκτήτης του;
Χθες βράδυ στο νησί πιθανόν να είχαμε ακόμη μια νέα εγκατάλειψη κουταβιών!
Ευτυχώς, εκτός από τους ασυνείδητους υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν ενσυναίσθηση, συμπονούν και παραστέκονται στα αβοήθητα πλάσματα που συναντούν στους δρόμους. Το ευχαριστώ για τη διάσωση στην κα Μάντυ Παπαβασίλη. Πρόκειται για δύο κουταβάκια που βρέθηκαν στο έλεος του Θεού και στην κακοκαιρία στη  Βωλάδα.
Η Μάντυ ειδοποίησε τους Φίλους Ζώων Καρπάθου ότι είδαν 6 κουτάβια και την μαμά τους στην περιοχή ωστόσο δεν κατάφεραν να τα πιάσουν.
Ωστόσο σε δεύτερο έλεγχο της Μάντυ βρέθηκαν μόνο δύο κουτάβια, τα οποία τα πήρε στο σπίτι της ώστε να επιβιώσουν από το κρύο και από σήμερα θα τα αναλάβει η Φιλοζωική ομάδα.
Οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου κάνουν έκκληση, ιδαίτερα αυτές τις παγωμένες ημέρες να μην αφήνουμε τα ζώα αταιστα και αβοήθητα κι αν κάποιος δε μπορεί να φροντίσει ένα τετράποδο πλασματακι ας ειδοποίησει τους Φίλους Ζώων Καρπάθου και εκείνοι θα του προσφέρουν ότι χρειάζεται.