Πόπη Νικολαΐδου: Νιώθω δικαιωμένη, γιατί αυτό που πρόσφερε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος έγινε ορατό

Πόπη Νικολαΐδου: Νιώθω δικαιωμένη, γιατί αυτό που πρόσφερε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος έγινε ορατό

“Νιώθω δικαιωμένη, γιατί αυτό που πρόσφερε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, έγινε ορατό από τους συμπολίτες μου και ήρθε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, με θρίαμβο σε ποσοστό 74% στις περιφερειακές εκλογές και παράλληλα αισθάνομαι και προσωπική δικαίωση”. Αυτό δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, η Έπαρχος Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου Καλλιόπη Νικολαΐδου, η οποία επανεξελέγη πρώτη σε σταυρούς στις εκλογές.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Σημειώνεται ότι το ποσοστό που κατέγραψε η παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου στην ΠΕ Καρπάθου-Κάσου είναι το υψηλότερο που κατεγράφη στα Δωδεκάνησα.

Είμαστε εδώ για να τρέξουμε και άλλα αναπτυξιακά έργα την πενταετία, είπε χαρακτηριστικά. Η κα Νικολαΐδου αναφέρθηκε στα έργα υποδομής που έγιναν ή που είναι προγραμματισμένα, στη συμβολή του Περιφερειάρχη στην καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των νησιών, στο θέμα της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου στην Κάρπαθο.

Παράλληλα με γραπτή δήλωσή της η κα Νικολαϊδου αναφέρει:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλες και όλους για τη δύναμη που μου δώσατε, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Η ανάδειξη μου για δεύτερη φορά στον β´ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης , αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου με όραμα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης.
Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με την ελπίδα πως δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας, φιλοδοξώντας να φανώ για μία ακόμα φορά χρήσιμη σε όλους και στον καθένα σας ξεχωριστά .
Θα είμαι πάντα κοντά σας και πάντα στη διάθεση σας με τη δύναμη που μου μετέφερε η ψήφο σας

πηγή www.realvoice.gr

13.10.2023

Καρπαθιακά Νέα