3η στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής η Μαρία Παπανικητα από το Γυμνάσιο Απεριου Καρπάθου!

3η στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής η Μαρία Παπανικητα από το Γυμνάσιο Απεριου Καρπάθου!

Η μαθήτρια του Γυμνάσιου Απεριου Καρπάθου Μαρία Παπανικητα συμμετείχε στον φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής και κατάφερε μετά από δύο εξεταστικές φάσεις να κερδίσει το τρίτο βραβείο!

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού διεξήχθη την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, όπου η Μαρία Παπανικητα, μαθήτρια της Α Γυμνασίου, συμμετείχε διαδικτυακά. Στην συνέχεια και μετά την πρόκριση της στην δεύτερη φάση ,  διαγωνίστηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στις 24 Μαΐου , όπου στην φόρμα υπήρχε και το όνομα της συμπατρωτισσας μας!

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης και δεύτερης φάσης ήταν τα εξής:

Η Μαρία Παπανικητα μέσα από τα Καρπαθιακα Νέα επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον διευθυντή του Γυμνασίου Απερίου Καρπάθου και καθηγητή φυσικής μου κύριο Μήνα Κουρουμπλάκη, οποίος ήταν δίπλα της σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού και  δίδαξε τόσα πράγματα της μαθήτριες και τους μαθητές μέσα σε αυτήν την σχολική χρονιά!!!

Η Μαρία αναφέρει για τον κ. Κουρουμπλακη:

“Είναι ένας εξαίσιος καθηγητής και ένας πολύ τίμιος άνθρωπος !!! Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου , που μου στάθηκε αυτές τις στιγμές!!!”

Συγχαρητήρια στην Μαρία  Παπανικητα στο Γυμνάσιο Απεριου καθώς και σε όσους μαθητές και σχολεία συμμετείχαν στον διαγωνισμό!

20.6.2024

Καρπαθιακα Νέα