Πανέτοιμος ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου για το 1ο camp στο νησί

Πανέτοιμος ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου για το 1ο camp στο νησί

του Ιωάννη Χαλκιά

Ήρθαν και τα μπλουζάκια μας και σύντομα ξεκινάμε το Camp! Σκάκι και πολλές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, εκδρομές, γυμναστική, κηπουρική, πολεμικές τέχνες, παιχνίδια κ.α.
Ιδιαίτερο βάρος όμως δίνουμε στην υγεία, ειδικά με όσα συμβαίνουν στο νησί μας τελευταία. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και επιπλέον θα διανεμηθούν δωρεάν self test στους συμμετέχοντες, πριν την έναρξη του camp -αρκετά ώστε να καλυφθούν για κάθε ημέρα της διοργάνωσης! Για αυτό και είναι σημαντικό να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας, αφού κάθε ημέρα -ακόμη και την πρώτη ημέρα- οι συμμετέχοντες θα εισέρχονται με την επίδειξη του αποτελέσματος του test.
Τα μπλουζάκια και οι ηλεκτρονικές σκακιέρες είναι χορηγία της Περιφέρειας που υποστηρίζει την επανεκκίνηση μας μέσα στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Μία ακόμη πολυτελή, ηλεκτρονική σκακιέρα μας έκανε δωρεά το ξενοδοχείο Astron Princess και μεγάλο ποσοστό των self test είναι χορηγία του φαρμακείου του κου.Νουάρου από Αρκάσα, ο οποίος μας παραχώρησε και την σκακιέρα με τα γιγαντιαία κομμάτια που διατηρεί στο φαρμακείο του.
Επίσης, ο Δήμος μας παραχώρησε αγωνιστικές σκακιέρες και σύγχρονα σκακιστκά ρολόγια ενώ τους χώρους μας διέθεσαν το ξενοδοχείο Electra καθώς και η Ιερά Μητρόπολη Καρπάθου που είναι δίπλα μας οπότε το ζητήσουμε. Κάποιες χορηγίες έγιναν αφού εκτυπώθηκαν τα μπλουζάκια και λυπούμαστε που δεν συμπεριλήφθηκαν, αν και γνωρίζουμε ότι μας υποστηρίζουν χωρίς αντάλλαγμα. Τους ευχαριστούμε όλους!