Ένας όμορφος γάμος, ένα ταιριαστό ζευγάρι. Παντρεύτηκε στην Κάρπαθο ο Γιώργος Βασιλαράκης την Ευδοξία Λάμπρου

Ένας όμορφος γάμος, ένα ταιριαστό ζευγάρι.  Παντρεύτηκε στην Κάρπαθο ο Γιώργος Βασιλαράκης την Ευδοξία Λάμπρου

Ένας πολύ ζεστός γάμος έγινε στην Κάρπαθο! Παντρεύτηκε το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, ο γιος του αντιδημάρχου Καρπάθου, Μανώλη Βασιλαράκη, την εκλεκτή της καρδιάς του, κόρη του π. Δημάρχου Καρπάθου Ηλία Λάμπρου.

Από νωρίς το απόγευμα, ακολουθώντας το καρπάθικο έθιμο, τα σπίτια των γονιών άνοιξαν για να γεμίσουν ευχές κι αγάπη! Τα παραδοσιακά όργανα, λύρες και λαούτα, συνόδευσαν τις τρυφερές μαντινάδες συγγενών και φίλων. Τα αυτοσχέδια δίστιχα προς το το γαμπρό και τη νύφη και τις οικογένειες τους, με κάποια από αυτά να προκαλούν στιγμές εντονότατου συνασθηματικού φόρτου, αφού ηταν αφιερωμένα σε αγαπημένα πρόσωπα που όμως εχουν φύγει από την ζωή!

Το Μυστήριο των δυο νέων ανθρώπων, τελέστηκε στον πρόσφατα ανακαινισμενο και μεγαλοπρεπο Ι.Ν. Ευαγγελίστριας, στα Πηγάδια Καρπάθου, απο τον Μητροπολίτη Καρπάθου-Κάσου κ. Αμβρόσιο συμπαραστατουμενο από τον εφημέριο του Ναού π. Αμβρόσιο Μαναρουλά, τον π. Ιωάννη Διακογεωργίου, εφημέριο Ολύμπου, και τον π. Ιωάννη εφημεριο Αγίων Αποστόλων. Κουμπάροι του ζευγαριού η Ζωή Μπέρτου και ο Κώστας Γεραπετρίτης.

Ευτυχείς γονείς ο Αντιδήμαρχος Καρπάθου Μανώλης Βασιλαράκης και η σύζυγός του Ροδόπη και ο Ηλίας Λάμπρος και η σύζυγός του.

Στο μυστήριο και στην χαρά των παιδιών, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης, ο π. Δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης κ.α.

Ο Γιώργος και η Ευδοξία δέχτηκαν τις ζεστές ευχές συγγενών και φίλων και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Τις καλύτερες ευχές από όλους μας…

11.9.2022

Καρπαθιακά Νέα