«ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ»: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές

«ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ»: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όλυμπος Καρπάθου, 5/9/2023

Αγαπητά μας Μέλη,

Έχοντας υπ’ όψιν μας τις διατάξεις του Κεφαλαίων 5, Περί της Γενικής Συνελεύσεως (΄Αρθρα: 25-29) και του Κεφαλαίου 7, Περί των Αρχαιρεσιών (΄Αρθρα: 34-39) του ισχύοντος καταστατικού του Συνδέσμου μας αποφασίσαμε την προκήρυξη Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Νέου Εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου (5 Τακτικά και 2 Αναπληρωματικά Μέλη) καθώς και της Νέας Ελεγκτικής Επιτροπής (3 Τακτικά και 2 Αναπληρωματικά Μέλη).

Τόσο η Τακτική Γενική Συνέλευση των Αρχαιρεσιών, όσο και η διαδικασία των Αρχαιρεσιών αυτή καθ’ εαυτή θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 στο Κοινοτικό Μέγαρο της Ολύμπου.

Για το σκοπό αυτό καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο Μέλος μας να δηλώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιο με την κατάθεση έγγραφης αίτησης προς τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι και την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 με την προοπτική της κατάρτισης του προβλεπόμενου ψηφοδελτίου των εκλογών που θα προκηρυχθούν.

Πιστεύοντας στην αξία της λειτουργίας του Συνδέσμου μας καθώς και στη φιλοτιμία και στην αξιοσύνη των Ολυμπιτών είμαστε προκαταβολικά βέβαιοι για τη συμμετοχή σας.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ολύμπου-Διαφανίου Καρπάθου

«ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Μαρίνα Μιχ. Λεντάκη, Πρόεδρος,

Νικόλαος Κων. Νταής, Αντιπρόεδρος,

Ανεζούλα-Ευγενία Αντ. Κανάκη, Γραμματέας,

Ευγενία Αντ. Φουρτίνα, Ταμίας,

Μηνάς Ευ. Δράκος, Έφορος

26.9.2023

Καρπαθιακά Νέα