ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Πέντε νέα παιδιά από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην πρώτη ομάδα!

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Πέντε νέα παιδιά από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην πρώτη ομάδα!

Το Δ.Σ. και τεχνικό επιτελείο του Ποσειδώνα Καρπάθου καλωσορίζουν πέντε νέα παιδιά που κάνουν το μεγάλο βήμα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην πρώτη ομάδα του συλλόγου μας.

Μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου μας οι Νικόλαος Χαλκιάς (τερματοφύλακας), Niko Kokunja(αμυντικός), Εμμανουήλ Χατζηπαπάς (μεσοεπιθετικός), Εμμανουήλ Παπαμηνάς (αμυντικός), Παύλος Σαξόνης (μέσος) και Γεώργιος Φουντής (μέσος) (αριστερά προς δεξια στην φωτογραφία του άρθρου) θα πάρουν φέτος το βάπτισμα του πυρός από τον Γιάννη Καραμηνά στην πρώτη ομάδα, συνεχίζοντας έτσι την μακρόχρονη παράδοση που θέλει τον Ποσειδώνα Καρπάθου να στηρίζεται πάντα στα “δικά του παιδιά”.

Οι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές αναμένεται να καταγράψουν τις πρώτες τους συμμετοχές με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας με την τρίαινα στο στήθος και να βοηθήσουν την ομάδα μας στην φετινή προσπάθεια της να διατηρηθεί στο υψηλό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει την τελευταία δεκαετία.

Σύσσωμος ο Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών” τους εύχεται καλή τύχη και καλή επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η επίσημη αγαπημένη του νησιού μας πάντα βασιζόταν και πάντα θα βασίζεται στα ταλέντα που παράγει το νησί μας και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του συλλόγου μας.