Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

 

 

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου ολοκληρώθηκε  με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου της Καρπάθου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ. Πρόεδρος της Γ.Σ. ήταν ο Γ. Χατζηκουτσός και γραμματέας ο Κοσμάς Γιαλλουράκης.  Στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου έδωσαν το παρόν περισσότερα από 60 μέλη του ιστορικού Σωματείου.

Ο πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιάννης Βιτώρης, πήρε πρώτος τον λόγο και ευχαρίστησε την Περιφέρεια για το γήπεδο και τον φωτισμό. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Καρπάθου, για την συνεχή στήριξη, όπως και τον Αρχιτέκτονα Μάκη Μαυρολέων, για τα σχέδια ανακαίνισης του γηπέδου. 

Επίσης αναγνώρισε την οικογένεια Λουλουδη, ως Μέγα Χορηγό, και έκανε αναφορά στον Γιώργο Χατζηγεωργίου, για την πληρωμή όλων των μεταδόσεων της ομάδας και της ιστοσελίδας.  Δεν ξέχασε όλα τα μέλη, που έδωσαν και εξαλολουθούν να δίνουν δυναμικό παρών και να στηρίζουν συνεχώς και αδιαλείπτως την ομάδα και τον σύλλογο σε κάθε βήμα του.

Η Έπαρχος και ο Δήμος Καρπάθου, μέσω των Αντιδημάρχων αλλά και του ίδιου του Δημάρχου, που ήταν παρόντες στην Γ.Σ., δεσμεύτηκαν να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του συλλόγου, αναγνωρίζοντας τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ως τον μεγάλο πρεσβευτή της Καρπάθου στα Δωδεκάνησα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία.

Οι τοπικοί Αθλητικοί Σύλλογοι, που έδωσαν το παρών, δεσμεύτηκαν λόγω του ότι δεν έγινε τοπικό πρωτάθλημα και ο Συλλογος έχασε σημαντικά έσοδα, να τον στηρίξουν οικονομικά. Στη συνέχεια ολοκληρώθηκε και εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός.

Στην πορεία και λόγω του ότι είχαν παραιτηθεί εγγράφως 3 μέλη τα οποία και αντικαταστάθηκαν, ενώ την Πέμπτη 13.8.20,  ακόμη ένα μέλος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ τους ακολούθησε. Το οποίο ναι μεν είχε ανακοινώσει την παραίτηση του, ωστόσο δεν το είχε κάνει  εγγράφως. Έτσι η Γ.Σ. αποφάσισε και έδωσε καθολική ψήφο εμπιστοσύνης στο Δ.Σ. και στον πρόεδρο Γιάννη Βιτώρη: να προχωρήσουν με τα αναπληρωματικά μέλη στο ΔΣ. Για την κάλυψη των κενών 4 θέσεων η ΓΣ έδωσε έγκριση αντικατάστασης. Διαδικασία που θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του αστικού κώδικα.

Στο δεύτερο κρίσιμο θέμα αποφασίστηκε η θέσπιση Επιτροπών Βοήθειας του έργου του ΔΣ για συγκεκριμένες δράσεις.

1) Οικονομική Επιτροπή εξεύρεσης πόρων λόγω πανδημίας.

2) Επιτροπή σύνταξης νέου καταστατικού σύμφωνα με τα πρότυπα της ΟΥΕΦΑ.

3) Επιτροπή τοπικού πρωταθλήματος Καρπάθου (νέο καταστατικό, προώθηση και ανάδειξης στην ΟΥΕΦΑ της μοναδικότητας του τουρνουά στην Κάρπαθο).

4) Στήριξη της ήδη υπάρχουσας επιτροπής των ακαδημιών. 

Εγκρίθηκαν όλα και ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση.

Τόσο από τους επίσημους φορείς του τόπου, Επαρχείο και Δήμο, καθώς και από τους Αθλητικούς Συλλόγους της Καρπάθου, όπως και τα  μέλη του Σωματείου, δόθηκε πράσινο φως προς τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, να συνεχίσει το έργο του και να προβάλει όπως πολύ καλά ξέρει την Κάρπαθο.