Προσπαθούν για Κέντρο Ηλικιωμένων στο κτήριο Κ.Υ. Καρπάθου. Ο Δήμος κρατά κλειστά τα χαρτιά του

Προσπαθούν για Κέντρο Ηλικιωμένων στο κτήριο Κ.Υ. Καρπάθου. Ο Δήμος κρατά κλειστά τα χαρτιά του

 

Όπως ενημερώνει τα Καρπαθιακά Νέα η κα Καλλιόπη Παχούντη, οι ενέργειες για να να γίνει Κέντρο Ηλικιωμένων το έρημο εδώ και χρόνια κτήριο του Κέντρου Υγείας Καρπάθου προχωρούν μπροστά.

Η κα Παχούντη, πριν αναχωρήσει από την Κάρπαθο, επισκέφθηκε τα χωριά του νησιού, έπεισε περισσότερους από εκατό συμπατριώτες, μόνιμους κατοίκους Καρπαθου, και υπέγραψαν  την αίτηση προς τον Δήμο Καρπαθου. Να σημειώσουμε δε ότι τα μέλη απο ηλεκτρονικές υπογραφές ήδη έχουν ξεπέρασε τους 1.500 !

Η αίτησης για μετατροπή του έρημου κτηρίου έχει φθάσει στο τραπέζι του Δήμου με αριθμό πρωτόκολλου, τώρα περιμένουν την ειδοποίηση για την συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κα Παχούντη πιστεύει ότι θα έχουν πλήρη συμπαράσταση σε αυτό το έργο που αφορά όλους τους συμπατριώτες μας της τρίτης ηλικίας. Ότιδηποτε άλλο, όπως αναφέρει η κα Παχούντη,“πέρα του φιλανθρωπικού σκοπού που η ΚΕΠΑ , η οποία και δώρησε στο νησί οικόπεδο και κτίριο, θα θεωρηθεί απρεπές διότι δεν ανταποκρίνεται στο σκοπό που παραχωρήθηκε”. Το πρώην Κέντρο Υγείας είναι το πιο κατάλληλο μέρος που θα στεγάσει τις ανάγκες των υπερηλίκων συμπατριωτών μας”.

29.10.2022

Καρπαθιακά Νέα