Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα στην Κάρπαθο για τη μουσική

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα στην Κάρπαθο για τη μουσική

Μουσική εντοπίστηκε να «παίζει» κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κάρπαθο, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα αποφυγής και διάδοσης της πανδημίας, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία του για δεκαπέντε ημέρες ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα στο νησί, αφού και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, είχε μπει «λουκέτο» και σε ένα άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.

Πιο αναλυτικά, προχθές βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Καρπάθου έκαναν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα «Πηγάδια», κατά τη διάρκεια του οποίου διαπίστωσαν ότι είχε μουσική. Στον υπεύθυνο της επιχείρησης επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για δεκαπέντε ημέρες.

Αλλά και ξημερώματα της Τετάρτης οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κάρπαθο, το οποίο είχε υπερβεί το ισχύον, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, ωράριο λειτουργίας, με αποτέλεσμα και σε αυτή την περίπτωση να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για δύο εβδομάδες.

πηγή www.rodiaki.gr