Σαρώνει στα Δωδεκάνησα ο Κόνσολας

Σαρώνει στα Δωδεκάνησα ο Κόνσολας

 

Στην έντυπη εφημεριδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, του Σαββάτου, 2 Οκτωβρίου 2021, καταγράφονται οι εκλογικές τάσεις στα Δωδεκάνησα μέσα από μια δημοσκόπηση της GPO. Την έρευνα υπογράφει ο Διευθυντής της GPO, κ. Αντώνης Παπαργύρης. Μάλιστα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το άρθρο έχει τίτλο «Γιατί σαρώνει η κυβέρνηση σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα».

Η δημοσκόπηση αφιερώνει σημαντικό χώρο στον Περιφεριάρχη κ. Χατζημάρκο, του οποίου η πορεία κρίνεται από αρκετά έως πολύ ικανοποιητική μέσα από τη μελέτη μιας σειράς πολλών κρίσιμων ερωτήσεων.

Ωστόσο στο ερώτημα, «αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη εβδομάδα, ποιον θα ψηφίζατε;» Προσέξαμε ότι ο πρώτος, από τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας, που επιλέγεται και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, είναι ο συντοπίτης μας Μάνος Κόνσολας!

Ίσως, ιδιαίτερα σε κείνους που δε γνωρίζουν, να φαίνεται κάπως παράξενο, αφού σήμερα δεν κρατά κάποιο υπουργικό αξίωμα, ούτε μπανοβγαίνει από μεγάλα σαλόνια, αλλά για τους Καρπάθιους, είναι κοινό μυστικό ότι ο Κόνσολας έχει ένα κρυφό ατού, δε σταματά, μοιάζει με μηχανή που δουλεύει 24ωρες το 24ωρο! Και κάτι ακόμη, ο Κόνσολας είναι από τους πολιτικούς που πιστεύει και επενδύει πολύ χρόνο στις ανθρώπινες σχέσεις και παρουσιάζει αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη. Έτσι κερδίζει τους ανθρώπους των νησιών, οι οποίοι έχουν ανάγκη όχι απλά να εξομολογηθούν τα προβλήματα τους, αλλά ζουν με την ελπίδα ότι κάτι από τα στραβά μπορεί και πρέπει να αλλάξει.