Ο Σύλλογος Προβολής Πολιτισμού Δωδεκανήσου ανοίγει τα φτερά του από την Κάρπαθο

Ο Σύλλογος Προβολής Πολιτισμού Δωδεκανήσου ανοίγει τα φτερά του από την Κάρπαθο

 

Με στόχο να αμβλυνθούν οι συνέπειες της πανδημίας στον τουρισμό για την Κάρπαθο και τη στήριξη των επιχειρήσεων, που εξαρτώνται από τον τουρισμό, δηλ. ξενοδοχεία , επιχειρήσεις εστίασης , παροχής υπηρεσιών κλπ, ιδρύθηκε πρόσφατα στην Κάρπαθο ο Σύλλογος Προβολής Πολιτισμού Δωδεκανήσου.

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Μανώλης Νουαράκης, γραμματέας η Ευαγγελία Φελουζή, εκπρόσωπος τύπου η Δέσποινα Νταργάκη Μέλη : ο Γιάγκος Χατζηγεωργίου, ο Νίκος Λεντακης και ο Σταμάτης Μαλόφτης.

 

Ως πρώτος στόχος του νέου Συλλόγου είναι η πραγματοποίηση ενεργειών επικοινωνίας προς συγκεκριμένες αγορές.

Επίσης θα προσκληθούν δημοσιογράφους, bloggers, να επισκεφτούν το νησί μας προσφέροντας τους φιλοξενία αλλά και κάθε δυνατότητα να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Καρπάθου.

Όπως αναφέρει η κα Δέσποινα Νταργάκη:

«Οι διαδικτυακές συναντήσεις εξακολουθούν με αμείωτη ένταση με σκοπό να παραμένουμε ενημερωμένοι αλλά και να διατηρούμε την επαφή με παράγοντες και ειδικούς της τουριστικής αγοράς εν όψει της επικείμενης σαιζόν.

Μιας σαιζόν που αναμφίβολα θα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις.

Ο ανταγωνισμός από άλλους προορισμούς θα είναι μεγάλος και πρέπει να δοθεί από όλους μας μια σκληρή μάχη ώστε να κερδίσουμε έδαφος.

Ο σύλλογος Προβολής Πολιτισμού Δωδεκανήσου προετοιμάζεται να συμμετέχει στο μέλλον και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες σε Εκθέσεις στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό, ετοιμάζοντας παράλληλα και το προωθητικό υλικό αλλά και δώρα και αναμνηστικά για τις συναντήσεις μας με ανθρώπους του τουρισμού , δημοσιογράφους, influencers, με στελέχη του ΕΟΤ στο εξωτερικό

Η εποχή απαιτεί ευελιξία, αποφασιστικότητα και δράση, ώστε να μην αφεθεί η σεζόν στην τύχη της. Παράλληλα, θα θέλαμε να είμαστε σε ανοιχτό διάλογο με τους επαγγελματικούς φορείς του τουρισμού της Καρπάθου με τους οποίους θα επιχειρήσουμε έναν κοινό βηματισμό ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το νησί μας δεδομένων των συνθηκών».

Ο Σύλλογος Προβολής Δωδεκανήσου σε μια προσπάθεια επικοινωνίας με κάθε είδους επαγγελματίες του κλάδου κάνει ανοιχτό κάλεσμα και ζητά τις προτάσεις αλλά και την έμπρακτη στήριξη σε αυτή την προσπάθεια που απαιτεί την συμμετοχή όλων σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τον τουρισμό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον σύλλογο στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στον κ. Μανόλη Νουαράκη (κιν. 6973796004), την κα Δέσποινα Νταργάκη (κιν. 69755921470) ή  στον Σύλλογο Προβολής Πολιτισμού Δωδεκανήσου.