Στις 19.00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Η συνέντευξη του Δημάρχου φέρνει αντιπαραθέσεις

Στις 19.00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Η συνέντευξη του Δημάρχου φέρνει αντιπαραθέσεις

Η συνέντευξη του Δημάρχου, κ. Νισύριου, στα Καρπαθιακά Νέα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι η αφορμή να γίνει έντονος διάλογος στην προ ημερησίας διάταξη του σημερινού δημοτικού συμβουλίου. Όπως μαθαίνουμε τόσο η πλευρά των δημοτικών συμβούλων της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, όσο και οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων δεν θα αφήσουν ασχολίαστες τις τοποθετήσεις του κ. Νισύριου. 

Οι φράσεις που θα κριθούν, όσο αφορά τους συμβούλους της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, έχουν να κάνουν με την αιχμή που άφησε ο δήμαρχος, ο οποίος ανέφερε ότι τους κάλεσε στο γραφείο και συμφώνησαν σε ένα κείμενο. Μάλιστα του ζήτησαν να αφαιρέσει μια παράγραφο. Τι έλεγε εκείνη η παράγραφος; ποιον και τι αφορούσε; αυτό θα το μάθουμε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο!

Όσο αφορά τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, μαθαίνουμε ότι θα τοποθετηθούν στην αναφορά που κάνει ο δήμαρχος προς εκείνους και όχι μόνο. Όπως υποστήριξε, κανείς από τους Προέδρους, μέχρι σήμερα, δεν έχει πάει στο γραφείο του με αιτήματα! Είναι αλήθεια ή πρόκειται για πυροτέχνημα όπως κάποιοι υποστηρίζουν;

Θα τους ακούσουμε σήμερα, Σάββατο 16 Απριλίου, το απόγευμα στις 19.00. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρξει απαρτία. Οι πηγές μας υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο Δήμαρχος θα πάει στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο;

Να αναφέρουμε επίσης ότι από πλευράς διοίκησης του δήμου δεν επιθυμούσε να γίνει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο διότι αύριο το πρωί, Κυριακή 17 Απριλίου, υπάρχει μια σημαντική ημερίδα, η πρώτη τόσο μεγάλη που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια στο νησί. Την προετοιμασία και οργάνωση έχει αναλάβει ο δήμος Καρπάθου. Παράλληλα θα έχουμε και τα εγκαίνια του πνευματικού κέντρου του Δήμου Καρπάθου.