ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου: Επιτέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων

ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου: Επιτέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων

Ελπίζουμε ότι στην επικείμενη επίσκεψη του στη Ρόδο ο κ. Ανδρουλάκης θα κάνει ξεκάθαρο στους πολίτες ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, του οποίου είναι πρόεδρος, υπηρετεί σωστά το ρόλο του. Δηλαδή ότι αντιπολιτεύεται την ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ και τις πολιτικές της, οι οποίες έχουν γονατίσει την κοινωνία. Αντί αυτού μέχρι τώρα βλέπουμε να αναλώνει την αντιπολιτευτική του ρητορική κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που κερδίζει είναι η επιβεβαίωση της απώλειας ψυχραιμίας στην οποία έχει περιέλθει μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, Η πολυπόθητη για αυτούς δεύτερη θέση δεν κερδίζεται με ανυπόστατες κατηγορίες ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ούτε στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει καταθέσει πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα. Επιπροσθέτως είναι ο μόνος πολιτικός χώρος που απευθύνθηκε στα μέλη του με άμεσα δημοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου να επιλέξουν τα άτομα που θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο. Με αυτόν τον τρόπο προκρίθηκε και η υποψήφια του Νοτίου Αιγαίου.

Τα προβλήματα των νησιών είναι κοινά κύριοι του ΠΑΣΟΚ, είτε ανήκουν στα Δωδεκάνησα, είτε στις Κυκλάδες και έτσι τα αντιμετωπίζαμε πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν για τα

2 / 2

νησιά επί υπουργίας του αείμνηστου Νεκτάριου Σαντορινιού ήταν κοινές και δεν αποσκοπούσαν ποτέ στην ευημερία ενός μόνο συμπλέγματος. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε συλλογικά. Ανταποκριθείτε λοιπόν σωστά στον ρόλο σας. Ασκείστε αντιπολίτευση σε αυτούς που εδώ και 5 χρόνια λυμαίνονται την χώρα, αν φυσικά θέλετε να χαρακτηρίζεστε ως κόμμα της αντιπολίτευσης και όχι ως δεκανίκι της ΝΔ.

Δελτίο τύπου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

26.5.2024

Καρπαθιακα Νέα