Σύσκεψη στο Δήμο για τους ελέγχους που διενεργούνται από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Καρπάθου

Σύσκεψη στο Δήμο για τους ελέγχους που διενεργούνται από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Καρπάθου

Ζητήματα που αφορούν τους συστηματικούς ελέγχους που διενεργούνται από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Καρπάθου για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ειδικότερα την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, απασχόλησαν την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα(22/06) ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρπάθου κ. Γιώργος Χατζηκουτσός.

Παρόντες, ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ιωάννης Νισύριος, η Έπαρχος Καρπάθου-Ηρωϊκής Ν. Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαϊδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Γερακιανάκης,εκπρόσωποι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του νησιού και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Καρπάθου κ. Ιωάννης Τσακιράκης.

Ο κ. Τσακιράκης τόνισε ότι από πλευράς Αστυνομίας θα τηρηθούν τα νόμιμα με διακριτικότητα και σεβόμενοι την προσφορά των επιχειρηματιών στην τοπική οικονομία με απώτερο στόχο την ευταξία και την εύρυθμη λειτουργία κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Όλοι συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη και η ουσιαστική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την επίτευξη του επιδιώκομενου σκοπού.

Κάρπαθος 22 Ιουνίου 2023

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριο