Ο Σκοπευτικός Όμιλος Λασιθίου (ΑΣΟΛ) ετοιμάζει νέους αγώνες σκοποβολής στην ΚΑΡΠΑΘΟ

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Λασιθίου (ΑΣΟΛ) ετοιμάζει νέους αγώνες σκοποβολής στην ΚΑΡΠΑΘΟ

Τον Μάρτιο ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Λασιθίου (Α.Σ.Ο.Λ) διοργάνωσε τους 1ους αγώνες σκοποβολής ετήσιας κατάταξης Σταθερού Στόχου I.S.S.F στην όμορφη Κάρπαθο με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από την Κάρπαθο και την Κρήτη.

Οι αγώνες αυτοί θα συνεχιστούν για όλο το 2023 όπου και στο τέλος του έτους να γίνουν και οι βραβεύσεις της ετήσιας κατάταξης των αγώνων.

Η Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου Κα Νικολαίδου Καλλιόπη ήταν ΠΑΡΟΥΣΑ σε αυτή την προσπάθεια μας. Απλό τις πρώτες μέρες της διοργάνωσης ενδιαφέρθηκε και μας επισκέφθηκε στο ΤΕ Καρπάθου όπου διεξάγονται οι αγώνες μας. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελληνική Σκοποβολή και την συνέχιση του αθλήματος αυτού στην Κάρπαθο.

Η συνέχεια δόθηκε με την εθιμοτυπική επίσκεψη μας στο γραφείο της στο Επαρχείο, όπου της αναλύθηκε λεπτομερώς τα σχέδια και οι σκοποί του Ομίλου μας στην όμορφη Κάρπαθο μας. Εξηγήσαμε τα σχέδια μας για Αθλητικό Τουρισμό στο νησί με σκοπό να προσελκύσουμε αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα σε αγώνες και όλοι μαζί να δώσουμε ζωή στην Κάρπαθο και τους μήνες που δεν έχει τουρισμό.

Οι σκοποί του Ομίλου μας είναι να δημιουργηθεί πρότυπο σκοπευτήριο στην Κάρπαθο για πανελλήνιους αγώνες αλλά και να μπορούν ακόμη και οι τουρίστες της Καρπάθου να κάνουν σκοποβολή αφού η νέα Νομοθεσία το επιτρέπει αυτό. Βέβαια όπως κάνουμε και στην Κρήτη βοηθάμε ανταποδοτικά κάθε κοινωνία όπου έχουμε αθλητικές δραστηριότητες και για αυτό το λόγο είμαστε στην διάθεση των άλλων αθλητικών σωματείων ή πολιτιστικών συλλόγων της Καρπάθου για κοινές διοργανώσεις και σίγουρα συνεργασία μεταξύ μας.

Εξηγήσαμε ακόμη ότι στο τέλος των προσπαθειών μας και αφού έχουμε ολοκληρώσει το αθλητικό και κατασκευαστικό πρόγραμμα μας να βοηθήσουμε στην κατασκευή ενός κοινοφελούς έργου, ένα μέρος πρασίνου με αθλοπαιδείες και παιχνίδια για κοινή χρήση από την κοινωνία της Καρπάθου.

Η Κα Έπαρχος μας άκουσε και κατανόησε το σημαντικό έργο που μπορούμε να ολοκληρώσουμε «μαζί», με την μεγάλη της αγάπη για την Κάρπαθο και την Κάσο είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Ευχαριστούμε όλες τις τοπικές Αρχές που αγκάλιασαν από την αρχή όλες τις προσπάθειες μας κάτι που θα το δείξουμε και εμπράκτως με σχετικές βραβεύσεις.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλο τον Κόσμο !!!

Για πληροφορίες – ενημέρωση επικοινωνήστε με Μυγιάκη Άρη στο τηλ. 6970884588

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

12.4.2023
Καρπαθιακά Νέα