Σουζάνα Ζοτο: "Ο Δήμος δεν έχει κανένα αίσθημα ευθύνης και φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα..."

Σουζάνα Ζοτο: "Ο Δήμος δεν έχει κανένα αίσθημα ευθύνης και φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα..."

Η πρόεδρος του Σωματείου Φίλοι Ζώων Καρπάθου, με σχόλιο της, απαντά στο δελτίο τύπου του Δήμου Καρπάθου το οποίο έχει θέμα την προμήθεια ταιστρων και την αλλαγή στη διανομή τροφών και τα σημεία σίτισης για τις αδέσποτες γάτες του νησιού.

“Μόνο για γέλια είναι αυτή η ανάρτηση!

Ο Δήμος δεν έχει κανένα αίσθημα ευθύνης και φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα και το δείχνει καθημερινά με το να μην δίνει τροφές στους εθελοντές πού ταΐζουν αδέσποτα με το να μην τρέχει πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς όπως ορίζει η νομοθεσία και με το να έχει στην θέση του υπεύθυνου έναν άνθρωπο πού δεν αγαπάει τα ζώα και δεν έχει γνώσεις!!!

Στην πραγματικότητα δεν θέλετε καμία συνεργασία με τις φιλοζωικές γιατί πολύ απλά δεν ακούσατε τίς απόψεις αυτών πού εδώ και χρόνια ασχολούνται με τα αδέσποτα ζώα και γνωρίζουν το πρόβλημα και τίς λύσεις!!!

Στηριζεστε και εκμεταλλευστε την ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά αυτών τών ανθρώπων αλλά όλα έχουν τα όρια τούς!!!

Και υπάρχουν και άλλοι οδοί για την αντιμετώπιση της αμέλειας που δείχνει ο Δήμος για όλες αυτές τίς ψυχές πού σύντομα θα ακολουθήσουμε.”

4.7.2024

Καρπαθιακα Νέα