Τελετή παράδοσης στο Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Τι έγραψε ο ΥΦΥ.ΝΑ.Ν.Π, συμπατριώτης μας Κατσαφάδος Κώστας

Τελετή παράδοσης στο Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Τι έγραψε ο ΥΦΥ.ΝΑ.Ν.Π, συμπατριώτης μας Κατσαφάδος Κώστας

Τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαϊου 2023 στο κτίριο του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο νέος Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κλιάρης Θεόδωρος ανέλαβε τα καθήκοντά του, παρουσία του παραδίδοντος Υπουργού, κ. Πλακιωτάκη Γιάννη και του απερχόμενου Υφυπουργού κ. Κατσαφάδου Κώστα.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκης Μανώλης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Κυριαζόπουλος Ευάγγελος, Ανώτατοι και Ανώτεροι αξιωματικοί του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, των Εφοπλιστικών Ενώσεων, των Ναυτεργατικών Σωματείων, των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο συμπατριώτης μας Κώστας Κατσαφάδος αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για κλείσιμο της θητείας του ως υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής:
“Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας πολύ όμορφος κύκλος.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Kyriakos Mitsotakis για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να έρθω σε ένα Υπουργείο που η καρδιά της Ελλάδας χτυπά δυνατότερα.
Όπως θέλω να ευχαριστήσω και όλους όσοι συνεργάστηκα μαζί τους, φυσικά τον φίλο Υπουργό Γιάννης Πλακιωτάκης – Giannis Plakiotakis, τον Αρχηγό , τους Υπαρχηγούς, τους Γενικούς Γραμματείς αλλά και όλους μου τους συνεργάτες για όσα πετύχαμε και όλα όσα έζησα μαζί τους τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Χαίρομαι που σήμερα τα ηνία του Υπουργείου αναλαμβάνει ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα και είμαι βέβαιος ότι αυτές τις ημέρες που θα περάσουν μέχρι ο ελληνικός λαός να εκλέξει την νέα του κυβέρνηση, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής βρίσκεται σε καλά χέρια.
Σε κάθε σημείο της πατρίδας μας, αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου, ένα πλοίο με την γαλανόλευκη δίνει το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι παντού, η Ελλάδα μπορεί να φτάσει παντού, πιστεύοντας στις δικές της δυνάμεις και στους ανθρώπους της.
Και η καρδιά αυτή θα χτυπά μαζί με τη δική μου, για πάντα.
Σας Ευχαριστώ!”
27.5.2023
Καρπαθιακά Νέα