Ο Σύλλογος Πηγαδιωτών πήγε θέατρο! Στην παράσταση "Κι από Σμύρνη Σαλονίκη" και τον Μανώλη Γεραπετρίτη Ωνάση!

Ο Σύλλογος Πηγαδιωτών πήγε θέατρο! Στην παράσταση "Κι από Σμύρνη Σαλονίκη" και τον Μανώλη Γεραπετρίτη Ωνάση!

Με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου Πηγαδιωτών Καρπάθου Αττικής απολαύσαμε χθες την παράσταση:

“Κι από Σμύρνη Σαλονίκη”, στο ΘΈΑΤΡΟΝ του Ελληνικού Κόσμου.

Με ιστορικό πλαίσιο, τα δύσκολα για την Ελλάδα χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και μέχρι την έναρξη του Β’Παγκοσμιου Πολέμου, οι ήρωες του έργου ξανακερδιζουν τη ζωή, που έχασαν με τον Ξεριζωμό και κατορθωνουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους στη Σαλονίκη,μια πόλη χωνευτηρι πολιτισμών και εθνοτήτων, που γίνεται τελικά, μετά από δυσκολίες και αγώνα προσωπικό, η νέα τους πατρίδα!!

Μια παράσταση, που μιλά για πρόσφυγες και αγώνα επιβίωσης, μέσα σε δύσκολες ιστορικά εποχές, και θέτει στον καθένα από μας ερωτήματα, που δυστυχώς είναι ακόμα και σήμερα επίκαιρα :αποδοχή, αλληλεγγύη στον αδύναμο συνάνθρωπο, ανεκτικότητα, αγάπη!

Ειδική μνεία και ευχαριστίες οφείλουμε στον αγαπημένο μας συμπατριώτη Μανώλη Γεραπετρίτη, που υπηρετεί με συνέπεια και αγάπη το όραμά του, χωρίς ποτέ να ξεχνα να υποστηρίζει την αγαπημένη Κάρπαθο και τα Πηγάδια, στα οποία μεγάλωσε!!!

Η συμμετοχή του στην παράσταση, καθώς και στην διεθνή παραγωγή της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”, στην οποία υποδύεται τον Ωνάση, μόνο υπερηφάνεια μπορει να μας γεμίζει!

Τέλος, ευχαριστούμε ξανά, όλα τα μέλη και κυρίως τους φίλους του Συλλόγου μας, που συνετειναν στην επιτυχία αυτής της πολύ όμορφης θεατρικής μας εξόρμησης!