Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Π. Παραγιού. Έφυγε ο Μεσοχωρίτης δάσκαλος υπόδειγμα για την Κάρπαθο

Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Π. Παραγιού. Έφυγε ο Μεσοχωρίτης δάσκαλος υπόδειγμα για την Κάρπαθο

Ο Νικόλας Παραγιός με ανάρτηση του δίνει την θλιβερή είδηση για τον θάνατο του θείου του, Μεσοχωρίτη δασκάλου Κωνσταντίνου Πέτρου Παραγιού.

Γιορτινή μέρα των Τριών Ιεραρχών διάλεξες να πετάξεις στην αιωνιότητα ΔΑΣΚΑΛΕ γιορτή των γραμμάτων και της ορθοδοξίας !!!!! Πως όμως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν προτεραιότητα σου ήταν η γαλούχησει των μαθητών σου με Ελλάδα και ορθοδοξία!!!!!

Φεύγεις πλήρης ημερών αλλά πάνω απ όλα αφήνοντας στην κοινωνία το άριστο στίγμα λαμπρων παιδιών. Ολη η επιστημονική υφήλιος υποκλίνεται στα επιτεύγματα του Νίκου είδες τον Βάσο ανώτατο εισαγγελικο λειτουργό είδες τον Πέτρο εξαίρετο καθηγητή να διαπρέπει στην Ρόδο. Ειδες εγγόνια απ όλα τα παιδιά. Για όλους νοιαζοσουν να ακολουθήσουμε το δρόμο των γραμμάτων και να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησαν οι τρεις πρώτοι. Το καταφέραμε σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και συνεχίζουμε !!!!!!!!!

Ενα μόνο με ανησυχεί και με λυπεί…. δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα δάσκαλοι της στοφας σου. Να διδάξουν ελληνική ιστορία να κάνουν προσευχή να τραγουδήσουν εθνικά εμβατήρια να μπολιάσουν τις ψυχές με ορθοδοξία πειθαρχία και Ελλάδα. Να κάτσουν στην ταβλα του γλεντιού να τραγουδήσουν να σηκωθούν και να χορέψουν όπως έπραξες σε όλη τη πορεία της ζωής σου.

Ολη την οικογένεια πληγώνει ο χαμός σου
την Κάρπαθο που σε πενθεί και το όμορφο χωριό σου

Καλο παράδεισο θείο……!!!!!!

30.1.2023

Καρπαθιακά Νέα