Νέα προσπάθεια σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το λιμάνι της Καρπάθου

Νέα προσπάθεια σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το λιμάνι της Καρπάθου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου, κ. Μανωλάκης, μετά τις δυο αποτυχημένες προσπάθειες, προχωρά σε τρίτη εξαγγελία Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα το σχεδιαζόμενο λιμάνι της Καρπάθου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, αυτή τη φορά στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρπάθου, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα.

Η Συνεδρίαση είναι ανοιχτή στο κοινό (με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό) και συγκαλείται έπειτα από σχετικό αίτημα 27 δημοτών οι οποίοι ζητούν την υιοθέτηση της προτάσεως του Λιμενικού Ταμείου Ν. Αιγαίου για το λιμάνι της Καρπάθου (εισηγητής Ναύαρχος Ν. Κανάκης).

Ο Δήμαρχος του νησιού,  οι 2 εντεταλμένοι Σύμβουλοι (αρχηγοί των δυο παρατάξεων της Αντιπολίτευσης) καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Καρπάθου, στην τελευταία ανακοίνωση τους ανέφεραν ότι: “Αν δεν επρόκειτο για Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, θα επρόκειτο για φαρσοκωμωδία και κακοστημέμενη παράσταση” και ο λόγος για τον οποίο δεν προσήλθαν στο εν λόγο δημοτικό συμβούλιο: “Για την τήρηση της στοιχειώδους σοβαρότητας του σώματος, των θεσμών που υπηρετούμε και της Καρπάθου”

Θα έχει απαρτία η 3η προσπάθεια; Το πιθανότερο είναι πως ναι, αφού χρειάζεται το 1/3 για να γίνει αυτή η Συνεδρίαση.   Πάντως ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Νισύριος, θα απουσιάζει με κανονική άδεια στις ΗΠΑ.